×
2024. 05 25.
Szombat
Orbán
24 °C
kevés felhő
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.59 RON
100HUF = 1.29 RON
Vidék

Konfirmáció Halmiban

2024.05.13 - 12:13
Megosztás:
Konfirmáció Halmiban
Vasárnap öt ifjú – Éles Anna Barbara, Kispál Gergő,  Simon Márk, Pócsi Paulin és  Pócsi Beatrix Aurélia – tett bizonyságot hitéről a Halmi Református Egyházközségben, és fogadták meg, hogy beállnak a Krisztus katonáinak sorába.

Mint azt Szilágyi Róbert István beszolgáló lelkipásztortól megtudtuk, az ifjak két éven keresztül jártak konfirmációi előkészítőre, ahol nem csak összeszoktak és jó csapattá váltak, hanem megismerték a halmi református templom történetét, az egyházközség múltját, jártasak lettek a Bibliában, megtanultak néhány örök zsoltárt, lelki éneket.

„Köszönetet mondunk a szülőknek, keresztszülőknek, nagyszülőknek, hogy a keresztségben vállalt kötelezettségnek eleget tettek. Köszönet illeti az árvaházban nevelkedett konfirmandusok keresztyén nevelő pedagógusokat, akik úgy irányították Isten segítségével gyermekeink életét, hogy gyülekezetünk aktív konfirmált tagjaivá váljanak. Isten gazdag áldását kívánjuk életükre, családjaik életére, hogy a jövőben is maradjanak meg a hitnek útján, váljanak a halmi református gyülekezet oszlopos tagjaivá!

hirek/2024/05-majus/2-2.jpg

A frissen konfirmáltak: Éles Anna Barbara, Kispál Gergő,  Simon Márk, Pócsi Paulin és  Pócsi Beatrix Aurélia — Isten gazdag áldását kívánjuk életükre!” – fogalmazott a lelkipásztor.

Varga Tamás