×
2022. 10 07.
Péntek
Amália
9 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.99 RON
100HUF = 1.17 RON
Sport

Király Gábor is Szatmáron volt a Partium Kupán

2022.08.21 - 12:51
Megosztás:
Király Gábor is Szatmáron volt a Partium Kupán
A magyar labdarúgás elmúlt két évtizedének ikonikus alakja, a száznyolcszoros magyar válogatott kapus, Király Gábor (képünkön jobbról az első) volt a Partium Kupa nemzetközi korosztályos labdarúgótornának a diszvendége.

Erről maga az egykori labdarúgó számolt be facebook-oldalán, hiszen az általa vezetett fociakadémia, a szombathelyi Király SE U12-es korosztályos csapata is részt vett az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban rendezett tornán.

„Nem véletlenül időzítette államalapításunk ünnepére utánpótlás focitornáját a Partiumi Labdarúgó Akadémia, amelyre Kassától Munkácsig határon túli és inneni csapatok érkeztek három napra Szatmárnémetibe, köztük a Király SE U12-es együttese, szimbolizálva ezzel a nemzeti összetartozást is. Örülök, hogy Purguly Árpád akadémiai igazgató (képünkön jobbról a második) kollégám meghívását elfogadva nem csak a királyos srácokat tudtam megnézni, de láthattam, ahogyan Szent István ünnepe a sportban is összeköt bennünket, ráadásul volt lehetőségem megismerkedni a Szatmárnémeti központú akadémián folyó szakmai munkával is” – írta az egykori „szürke mackónadrágos” válogatott kapus.

Pesek Attila

Nagyobb korosztályos legényeket várnak a PLA-ra
Bővíti a korosztályos csapatok kínálatát a szatmárnémeti Partiumi Labdarúgó Akadémia, május 25-ig várják 2005–2009 között született srácokat a toborzóra.
Cookie