×
2022. 05 21.
Szombat
Konstantin
19 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.67 RON
100HUF = 1.29 RON
Szatmárnémeti

Kigyulladt egy autó a Petei vámban

2021.11.15 - 15:21
Megosztás:
Kigyulladt egy autó a Petei vámban
Számtalan rendhagyó helyzettel szembesültek már munkájuk során a Csengersima – Pete határátkelőnél dolgozó határrendészek és rendőrök, ám arra igencsak ritkán volt példa, hogy égő autót kellejen oltaniuk — vasárnap délután egy, a határátkelő bejáratánál lévő autóbuszöbölben álló személygépkocsi motorterében keletkezett tűz, amelynek nyomán vastag füstréteg lepte el a környéket.

A határátkelőnél szolgálatot teljesítő rendőrök kézi poroltókkal siettek megfékezni a lángokat, közben pedig  értesítették a Csengeri Önkormányzati Tűzoltóság munkatársait, akik perceken belül kiértek, és átvették az oltást a rendőröktől, akik addig megakadályozták a tűz tovább terjedését. Személyi sérülés nem történt.

Nem unatkoznak a határrendészek
Az elmúlt napokban számos közlekedési szabálysértésre derült fény a petei határátkelőnél, melyek közül négyet Romániából kifelé menet, egyet pedig beutazáskor regisztráltak.
Határrendészet: több mint 8600 ukrajnai érkezett Romániába pénteken
Több mint 8600 ukrajnai érkezett Romániába a pénteki nap folyamán — tájékoztatott szombat reggel a határrendészet.
Halálos áldozata is van a lázári háztűznek – Megrázó fotók!
Tűz ütött ki kedden kora reggel egy lázári lakóházban. A lángok megfékezése után, az egyik szobában egy elszenesedett holttestre bukkantak – közölte a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.
Cookie