×
2021. 09 29.
Szerda
Mihály
15 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.24 RON
100HUF = 1.38 RON
Külföld

Kevesebb állást hirdettek meg a külföldi munkaadók

2021.07.26 - 16:00
Megosztás:
Kevesebb állást hirdettek meg a külföldi munkaadók
Autószerelőt is alkalmaznának a külföldi munkaadók / Fotó: pexels.com
A közös európai foglalkoztatási hálózat (EURES) keretében meghirdetett állások száma 215-re csökkent, derül ki a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM SM) szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből.

Az AJOFM SM tájékoztatása szerint a norvégiai munkaadók 101 állást hirdettek meg, ide orvost, ácsot, CNC-programozót, alkalmazott fizikai tudományok területére tanszékvezetőt, rákneveldébe munkatársat, szakácsot, péket, konyhai kisegítőt és sofőrt, erdészeti munkást, nukleáris folyamatokban jártas mérnököt, autószerelőt, fogszabályozó szakorvost, kőművest/csempézőt és autófestő-bádogost is várnak. Hollandiában 66 főt keresnek virág-, eper-, gomba- és almaszedésre, földművest és állatgondozót szarvasmarhafarmra.

Németországban 16 állást hirdettek meg, lakatost, villanyszerelőt, hivatásos sofőrt, kamionsofőrt, autószerelőt és mechanikust alkalmaznának. Máltán egy személyt keresnek építkezésre (nivelator şapă de beton), míg Lengyelországban 7 főt keresnek CNC-kezelő, hegesztő, lakatos, esztergályos és csiszoló munkakörbe, Írországba pedig 10 személyt keresnek nehézgépjármű-vezetőnek áruszállításra.

Ezenkívül Belgiumban 1 főt alkalmaznának főszakácsnak, Dániában pedig 13 főt alkalmaznának digitális marketing szakterületen, gyártósori munkást (árurakodót), de termékmenedzsert is keresnek. Az EURES-állásokkal kapcsolatban a munkaerő-foglalkoztatási ügynökség EURES-munkatársa tud segíteni, aki a 0261.770.237-es telefonszámon vagy az ajofm.sm@anofm.gov.ro e-mail-címen érhető el.

S. B.

Bukaresti és Kolozs megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek
A bukaresti, illetve Ilfov, Kolozs, Temes és Iaşi megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek, 740 és 1378 euró közötti nettó fizetéseket ajánlanak - derül ki a BestJobs pénteken közzétett elemzéséből.
Rendőrség: 412 rendőri állásra várnak külső jelentkezőket
412 rendőri állásra hirdet versenyvizsgát külső jelentkezők számára a Román Rendőrség a létszámhiány csökkentése érdekében.
Állásajánlatok a ROTECA kft.-nél
A fémszerkezetek építsével foglalkozó erdődi Roteca kft. bővíti csapatát.
Cookie