×
2021. 10 16.
Szombat
Gál
3 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.26 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Kettős Kovács-siker Tordán

2021.08.16 - 13:56
Megosztás:
Kettős Kovács-siker Tordán
Újabb sikert könyvelhettek a szatmárnémeti Kovács-testvérek, hiszen a Szatmárnémeti Nemzetközi Sakkfesztiválon (FISSM) aratott győzelmeik után Tordán jeleskedtek Ciprian Muntean edző tanítványai.

Mint arról beszámoltunk, az elmúlt héten a FISSM keretében rendezett Ioan Todosiciuc Emléktorna blitz-versenyén Balázs a 8 évesek, Ábel pedig a 10 évesek versenyét nyerte meg, majd hétvégén, a Kolozs megyei település sóbányájában rendezett Salina Kupán is a dobogó legfelső fokára állhatták. Mindketten 5 pontot gyűjtöttek a lejátszott 6 partin, ezzel Balázs a 8 évesek, Ábel pedig a 10 évesek versenyében bizonyult a legjobbnak.

cropped-kovacsBalazsTordacropped-kovacsAbelTorda

Pesek Attila

A sakk által segítik a hátrányos helyzetű gyerekeket
60 gyermek és fiatal egy olyan innovatív programban vesz részt, amely a sakk-képzést ötvözi a személyes fejlesztési tevékenységekkel, azzal a céllal, hogy növelje motivációjukat.
Hat országból jöttek sakkozók
Rangos versenyt rendeztek a múlt héten Tasnádon, ahol hat országból érkezett több tucat sakkozó hogy megmérközzön egymással a Szatmárnémeti Voința SK által rendezett nemzetközi tornán.
Moldovai sakkozó nyerte a Szabó Gyula Emléktorna idei kiírását
A moldovai nemzetközi sakkmester, Sergiu Vedmediu nyerte meg a Szatmárnémeti Nemzetközi Sakkfesztivál (FISSM) fő versenyét, a Szabó Gyula Emléktorna kilencedik kiírását.
Cookie