×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Vidék

Kettészakadt az autója, túlélte

2021.10.05 - 12:58
Megosztás:
Kettészakadt az autója, túlélte
Fotó: ISU Satu Mare
Ritkán látott, rendkívül súlyos közúti baleset történt ma Újmárnán: egy személyautó akkora sebességgel csapódott bele egy útszéli villanyoszlopba, hogy az autó kettészakadt. A jármű sofőrje túlélte a balesetet.

Szó szerint horrorisztikus képek fogadták kedden reggel a katasztrófavédelem és a rendőrség munkatársait, akiket egy Szatmár megyei, Újmárna településen történt közúti balesethez riasztottak. A baleset áldozatának autója ugyanis szó szerint kettészakadt, olyan hatalmas erővel csapódott bele egy, az út szélén lévő villanyoszlopba. A kettészakadt autó egyik része egy, az út szélén lévő kamionba csapódott, a másik néhány méterrel odébb, az úttesten állt meg. 
Az autót vezető helyi lakos a borzalmas balesetben megsérült ugyan, viszont nem veszítette el még az eszméletét sem, együttműködött a SMURD rohammentőegységgel, amelyik beszállította a Nagykárolyi Városi Kórházba. B. K.

Pozdorjává zúzódott a szekér a balesetben
Kivilágítatlan szekeret sodort el egy kamion, a kocsis súlyosan megsérült, a ló elpusztult — fényforrással elkerülhető lett volna.
Két kamasz sérült meg a súlyos balesetben
Könnyen tragédiával is végződhetett volna az a súlyos baleset, amely szerdán reggel, valamivel 8 óra után történt Tasnádszántón, ahol egy mikrobusz és egy tárcsát vontató traktor ütközött.
Tizenkilenc gyereket szállító iskolabusz balesetezett Prahova megyében
Iskolásokat szállító kisbusz balesetezett hétfő délután a Prahova megyei Drăgăneşti településen.
Cookie