×
2023. 01 27.
Péntek
Angelika
3 °C
Borult idő
1EUR = 4.89 RON
1USD = 4.48 RON
100HUF = 1.26 RON
Sport

Két új játékossal kezdte a felkészülést az Olimpia VSK

2023.01.16 - 13:30
Megosztás:
Két új játékossal kezdte a felkészülést az Olimpia VSK
A 19 éves jobbhátvéd Ioan Gorba a Marosújvári SK csapatától (Liga 3) érkezett, míg a 21 éves középpályás Alexandru Mărieș az előző idényben a másodosztályos Nagybányai Minaur keretét erősítette.

Hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata — Csik Tibor vezetőedző meghívására majdnem a teljes keret megjelent az első összetartáson. A szenegáli Gueye Mansour igazoltan hiányzott, ő a következő napokban csatlakozik a kerethez, míg a kapus Eduard Berbeacát decemberben műtötték ínszakadás miatt, közel fél év kihagyásra kényszerül. 
Fischer Péter és Sütő Zalán felbontották szerződésüket, helyettük két új játékos is megjelent a hétfői találkozón: a bikszádi származású 19 éves jobbhátvéd Ioan Gorba a Marosújvári SK csapatától (Liga 3) érkezett, míg a 21 éves középpályás Alexandru Mărieș az előző idényben a másodosztályos Nagybányai Minaur keretét erősítette. 
Hamarosan csatlakozhat a kerethez a nyár végén megsérült Bogdan Jeler is, de a szeptemberben megműtött Adrian Radot is visszavárják Szatmárra.

A Szatmárnémeti Olimpia VSK kerete szombatig napi egy edzést tart idehaza, közben a játékosok átesnek a kötelező orvosi vizsgálatokon, hétvégén pedig a Kolozs megyei Nagyiklodon a Liga 2-es Dési Unirea ellen játsszák majd az első téli felkészülési mérkőzést. 

A Liga 3 tavaszi idénye március 11-én kezdődik, a csapatunk pedig a 10-es csoport második helyéről várja az alapszakasz utolsó három fordulójának mérkőzéseit – ezt követi majd a rájátszás, amikor az Olimpia VSK várhatóan a felső házban fog szerepelni.

A SZATMÁRNÉMETI OLIMPIA VSK JELENLEGI KERETE

Kapusok: Iulian Anca-Trip, Eduard Berbeacă (sérült)

Mezőnyjátékosok: Răzvan Prodan, Mihăiță Mureșan, Adrian Bura, Orte Hernando Rodrigo, Baior Denis, Adrian Micaș, Raphael Popovici, Svarczkopf István, Zsiga Ervin, Barth Kevin, Raul Ziman, Adrian Ciul, Barna Antal, Cătălin Vaida, Ciprian Brata, Călin Vădan, Gueye Mansour, Alex Negrea, Ionuț Nistor, Bogdan Jeler (sérült), Adrian Rad (sérült).

Újoncok: Ioan Gorba, Alexandru Mărieș.

Szatmárnémeti Olimpia VSK