×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
2 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Két családnak is segítettek

2021.10.01 - 11:05
Megosztás:
Két családnak is segítettek
A Maurer Alapítvány a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság munkatársaival karöltve ismét segítő kezet nyújtott két rászoruló családnak.

 Egyikük egy 11 éves kisfiú és az őt nevelő nagymamája. Az adományukkal az új egyszobás otthonában látogatták meg a kis családot, ahol hárman élnek majd. Tartós élelmiszereket, a gyermeknek meleg ruhákat, lábbelit és tartalmas tanszercsomagot adományoztak. Emellett egy fiatal édesanyát is felkaroltak, aki egyedül neveli egyéves kisfiát. Élelmiszert, a kisbaba gondozásához szükséges eszközöket és ruhaneműket ajándékoztak számára.

Jogosítványhoz segítik a fiatalokat
A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány hetedik alkalommal hirdeti meg a Jogosítvány a jövőhöz programot hátrányos körülmények között élő fiatalok számára. A gépjárművezetői engedély megszerzése költségeinek támogatására 2022. január 21-ig lehet pályázni.
Cipősdoboz akció Nagykárolyban
A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Gróf Károlyi Kulturális és Idegenforgalom-népszerűsítő Központ ebben az évben is elindítja Cipősdoboz ajándékgyűjtő kampányát, melynek kedvezményezettjei árvaházakban élő, 6 éven felüli gyermekek.
Adományokat oszt a DAS
A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság egy olyan családtól kapott adományt, hogy a rászorulók között kiossza azt, amely maga is kapta.
Cookie