×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
10 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Gong

Két bábelőadás bérletszünetben

2021.11.27 - 11:31
Megosztás:
Két bábelőadás bérletszünetben
Fotó: Czinzel László
Igazán sűrű lesz a Harag György Társulat Brighella Bábtagozatának a programja a decemberi hónapban: három előadás is szerepel a műsorában, amelyet bérletes előadásként fog játszani — összesen tíz alkalommal.

A műsorban szerepel a november hónapban is sokat játszott Tótágas, avagy bolond mesék, ezt egészíti ki a Földön innen, földön túl és A bőgős fia meg az ördögök című produkció.

Bérletszünetben két alkalommal játszik a bábtagozat: előbb december 4-én 10 órai kezdettel lesz látható az Iparosotthon bábszínházi termében a Tótágas, avagy bolond mesék, majd december 11-én szintén 10 órától várják a nézőket a Földön innen, földön túl című előadásra. Előbbi előadás célközönségét a 3 év feletti gyerekek jelentik, míg utóbbi produkcióra elsősorban a 7 évnél nagyobbakat és természetesen szüleiket várják.

 

 

Bemutatóra készül a Brighella Bábtagozat
Október 22-én lesz a Tótágas, avagy bolond mesék bemutatója, az előadásra már minden jegy elkelt, de szombaton bérletszünetben lesz látható a 4 éven felüli gyerekeknek szánt produkció. A járványügyi rendelkezések miatt az elfoglalható helyek száma korlátozott.
Mozgalmas évadkezdés a Brighella Bábtagozatnál
A Harag György Társulat Brighella Bábtagozata első alkalommal járt Szlovákiában; a turné célja az volt, hogy olyan településekre vigyen el magyar nyelvű bábszínházi előadásokat, ahol ezek nagyon ritkán vagy egyáltalán nem érhetők el.
Szlovákiai turnéra indult a Brighella Bábtagozat
A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Brighella Bábtagozata a Terülj, terülj, asztalkám! című előadással szlovákiai turnén vesz részt a Bethlen Gábor Alap támogatásával.