×
2022. 12 08.
Csütörtök
Mária
3 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.68 RON
100HUF = 1.20 RON
Mi újság?

Kész az Apaserv pénztár, kinyitott

2022.11.24 - 11:31
Megosztás:
Kész az Apaserv pénztár, kinyitott
Változatlan órarenddel fogadja az ügyfeleket a megújult Apaserv-pénztár (Fotók: Apaserv Rt.)
Ahogy azt a hónap közepén ígérték, csütörtökön kinyitott a tatarozás miatt ideiglenesen bezárt szatmárnémeti Apaserv pénztár.

Elkészültek a felújítási munkálatokkal, csütörtöktől kezdve megint nyitva van a szatmárnémeti Mihai Viteazu utcai Apaserv pénztár, adta hírül hivatalos Facebook oldalán a szatmári vezetés víz – és csatornázási szolgáltató. Az órarendje megújultan is a megszokott: hétfőtől péntekig, reggel nyolctól délután ötig van nyitva. Ebédszünet: 13:00 – 13:30.

hirek/2022/november/ap-2.jpg


Ügyintézés is

Itt víz- és szennyvízelvezetési számlákat, egyéb, a cég által nyújtott szolgáltatások költségeit lehet kifizetni (készpénzzel, vagy kártyával), reggel nyolc és délután három között bejelentéseket lehet tenni a szolgáltatásokkal, vagy a számlával kapcsolatban, szerződésekkel kapcsolatos adminisztrációs ügyeket is lehet a vasalóházi Apaserv munkaponton végezni.

Princz Csaba

hirek/2022/november/ap-3.jpg
hirek/2022/november/ap-4.jpg

 

Bürokrácia van, sátor nincs
Kezd egyre kellemetlenebb lenni a szabad ég alatt piacolni, de a szatmárnémeti ócskapiaci árusok sajnos kénytelenek egyénileg védekezni az eső ellen, mert még mindig nincs sátor a fejük felett.
Alakul a karácsonyi vásári helyszín
Kevesebb mint egy hét és kezdődik a karácsonyi vásár a szatmárnémeti új központban. A helyszínen már elkezdődött a pakolászás, a kedden kezdődő ünnepi forgatag jövő év január ötödikéig fog tartani.
Turc: csatornafektetési munka okozott földcsuszamlást?
Múlt hét végén jelezte három turci család a polgármesteri hivatal felé, hogy repedések keletkeztek a házukon és azt gyanítják, hogy ezt az utcájukban zajló csatornafektetésen dolgozó nehézgépek okozták.
Cookie