×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
11 °C
kevés felhő
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Mi újság?

Kész az Apaserv pénztár, kinyitott

2022.11.24 - 11:31
Megosztás:
Kész az Apaserv pénztár, kinyitott
Változatlan órarenddel fogadja az ügyfeleket a megújult Apaserv-pénztár (Fotók: Apaserv Rt.)
Ahogy azt a hónap közepén ígérték, csütörtökön kinyitott a tatarozás miatt ideiglenesen bezárt szatmárnémeti Apaserv pénztár.

Elkészültek a felújítási munkálatokkal, csütörtöktől kezdve megint nyitva van a szatmárnémeti Mihai Viteazu utcai Apaserv pénztár, adta hírül hivatalos Facebook oldalán a szatmári vezetés víz – és csatornázási szolgáltató. Az órarendje megújultan is a megszokott: hétfőtől péntekig, reggel nyolctól délután ötig van nyitva. Ebédszünet: 13:00 – 13:30.

hirek/2022/november/ap-2.jpg


Ügyintézés is

Itt víz- és szennyvízelvezetési számlákat, egyéb, a cég által nyújtott szolgáltatások költségeit lehet kifizetni (készpénzzel, vagy kártyával), reggel nyolc és délután három között bejelentéseket lehet tenni a szolgáltatásokkal, vagy a számlával kapcsolatban, szerződésekkel kapcsolatos adminisztrációs ügyeket is lehet a vasalóházi Apaserv munkaponton végezni.

Princz Csaba

hirek/2022/november/ap-3.jpg
hirek/2022/november/ap-4.jpg

 

Városi strand nélküli szezon ér véget Szatmárnémetiben
Halasztásokkal tűzdelt bírósági per miatt idén sem tudta megnyitni a régi strandot a szatmárnémeti városvezetés. Szakértői vélemény készül, hogy indokolt-e Ţânţaşék harmincmilliós kártérítési igénye.
Vízkimaradás lesz pénteken szinte egész nap
Szivattyú állomás telepítése miatt víztelenítik a csővezetékeket Szatmárnémeti délnyugati részén, ezért pénteken, reggel kilenc és délután három között nem lesz csapvíz Szatmárzsadányban és Szőkemocsáron.
Sajtóközlemény
Kedden hajnalban szünetelni fog az ivóvízszolgáltatás!