×
2020. 09 19.
Szombat
Vilhelmina
18 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.86 RON
1USD = 4.10 RON
100HUF = 1.35 RON
Szatmárnémeti

Késelés a Hegyi úti benzinkút teraszán

2020.09.15 - 15:46
Megosztás:
Késelés a Hegyi úti benzinkút teraszán
Nem megszokott helyszínt választott a családi viszály rendezésére — már ha ilyen esetben szó lehet egyáltalán megszokott helyszínről — az a 60 éves nagyapa, aki tegnap délelőtt, pár perccel 11 óra után Szatmárnémetiben, a Lucian Blaga sugárúti (Hegyi út) benzinkút teraszán rántott kést és szúrta meg 23 éves unokáját.

A szemtanúk elmondása szerint a szúrást egyre erősödő hangerejű és egyre vehemensebb szóváltás előzte meg — szerencsére a fiatalember csak könnyebb, felületi sérülést szenvedett, a helyszíni ellátást követően mentővel szállították kórházba alaposabb orvosi kivizsgálásra.

Támadója, azaz nagytatája a szúrást követően futva próbált meg elmenekülni a helyszínről, a kiérkező rendőrök azonban gyorsan elfogták, és kihallgatásra a rendőrségre vitték. Az impulzív nagytata egyébként nem ismeretlen a hatóság számára, ugyanis már több, a szatmári roma klánok közötti leszámolás résztvevőjeként előállították.

Gyilkosság a főtéren
Megrázó gyilkosság történt Szatmárnémetiben: egy 34 éves hajléktalan fiatal megkéselt egy 29 éves erdődi járókelőt a Coposu sétányon pénteken 22.30-kor, aki a kórházba szállítást követően életét vesztette.
Halálos késelés Túrterebesen
Tragikus véget ért két fiatal italozása Túrterebes romatelepén — a 19 éves, aranyosmeggyesréti elkövető és a 24 éves helybéli áldozat között az elfogyasztott alkoholmennyiség következtében hirtelen felcsaptak az indulatok pár perccel éjfél után, s a 19 éves fiatal a vita hevében kést rántott, és leszúrta áldozatát.
Hárman meghaltak, hárman megsérültek a readingi késelésben
Hárman meghaltak, hárman megsérültek a dél-angliai Reading városában szombat este elkövetett késeléses támadásban. A rendőrség vasárnap hajnalban közölte, hogy nem terrorcselekményként kezeli az incidenst.
Cookie