×
2024. 05 25.
Szombat
Orbán
23 °C
kevés felhő
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.59 RON
100HUF = 1.29 RON
Szatmárnémeti

Kedvezményes vásárlás és jótékonykodás – egy helyen

2023.05.24 - 16:11
Megosztás:
Kedvezményes vásárlás és jótékonykodás – egy helyen
(Fotó: pexels)
Megunt, nem viselt, de jó állapotban lévő ruhákat fogadnak a szatmárnémeti Individual outletben 10-50%-os vásárlási kedvezmény ellenében — a leadott ruhák jó helyre, a Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémeti fiókjához kerülnek majd, ahol garantáltan olyan fiatalok, idősek, felnőttek és gyerekek kapják meg, akiknek nagy szükségük van rá.

Kedvezményes vásárlásra és jótékonykodásra ad lehetőséget a szatmárnémeti Individual outlet. A szerdán rajtoló, három hétig érvényes akcióval nem csak sokkal olcsóbban kaphatják meg az üzletben kínált ruhákat a vásárlók, hanem megszabadulhatnak azoktól a felesleges ruhadaraboktól, amelyek évek óta “majd még egyszer jó lesz” alapon foglalják a helyet, olyan emberekhez juttatva azokat, akiknek valóban szükségük van rá.

Bizonyára mindenki járt már úgy, hogy egy ruhát hirtelen felindulásból vásárolt meg, időközben pedig rájött, hogy nincs hová felvegye, vagy otthon egyáltalán nem néz ki olyan jól, mint amilyennek a próbafülkében tűnt. Ott vannak továbbá azok a darabok is, amelyeket egy adott évben vásároltunk meg, a gyors trendváltozás miatt azonban csak párszor viseltük őket, de mivel semmi bajuk, egyelőre nem váltunk meg tőlük. A harmadik – egyben legszomorúbb — kategória pedig azokat a ruhákat képviseli, amelyek már nem jók ránk méretben, de a “mindig bevált” hízó- és fogyókúrákra hagyatkozva tőlük sem tudunk könnyen megválni, holott legbelül tudjuk: soha nem fogjuk többé viselni őket.

A fentebbi kategóriákba sorolt ruhák gyűjtése nem csak rengeteg helyet foglal a szekrényekben, hanem sokszor megnehezíti az emberek dolgát, amikor egy alkalomhoz illő szettet szeretnének összeállítani — nem azért, mert viselni fogjuk őket, hanem azért, mert kevésbé látjuk át, hogy mi az, ami a szekrényünkből jó még ránk, és mi az ami nem.

És feltevődik az örök kérdés, hogy mi legyen ezekkel a ruhákkal…Kidobni általában nincs szíve az embernek, ám nem biztos, hogy mindenki ismer olyan (rászoruló) személyt, családot, akinek nem csak gyűrődne a szekrényében az adott darab, hanem viselné is azt.

Ilyen esetekre kínál kitűnő megoldást az Individual outlet, hiszen azok, akik akár új, akár használt (de jó állapotban lévő) ruháikat elviszik hozzájuk, biztosak lehetnek benne, hogy holmiaik jó célt szolgálnak majd, az üzlet ugyanis gondoskodik arról, hogy a kritériumoknak megfelelő ruhadarabokat egytől egyig eljuttatják a Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémeti fiókjához, ahol garantáltan olyan fiatalok, idősek, felnőttek és gyerekek kapják meg, akiknek nagy szükségük van rá. Így nem csak a szekrényben szabadul fel hely, hanem a ruhák olyan emberekhez jutnak, akik használni is fogják azokat.

És ez nem minden!

Bár a jótékonykodás és a szekrények felszabadítása önmagában is már két jó dolog egy csapásra, a ruhákért cserébe az outlet 10 - 20 - 30, de akár 50%-os kedvezményt is ajándékoz a segítőknek, amelynek köszönhetően kedvezményes áron juthatnak az üzletben kínált holmikhoz, esélyt adva egyben arra is, hogy néhány új darabbal dobják fel ruhatárukat.

A kampány május 24-től június 18-ig zajlik, az adakozókat és leendő vásárlókat a Păstrăvului utca 3-5 szám alatt várja az Individual outlet csapata. 

Szabó Beatrix