×
2020. 12 05.
Szombat
Vilma
7 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.00 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Kedvezményes karácsony

2020.11.16 - 20:12
Megosztás:
Kedvezményes karácsony
Az idei év más, mint a többi. Sok mindent megtapasztaltunk, sok kihívással álltunk szemben és állított szembe mindannyiunkat a 2020-as év. A rengeteg változás mellett a Szatmári Friss Újságnál egy dolog biztosan változatlan maradt: számunkra továbbra is olvasóink a legfontosabbak!

Ennek érdekében azért dolgozunk, hogy nap mint nap megbízható forrásból, hiteles információkat kapjanak az itthoni- és a nagyvilág történéseiről. A közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával pedig olvasóink hűségét az elmúlt évekhez hasonlóan kedvezményekkel jutalmazzuk.

Partnereink jóvoltából november 27. és december 24. között 5, 10, 15 vagy akár 20 százalékos kedvezényben részesül, amennyiben a november 27-i, pénteki lapszámunkban megtalálható kedvezménykuponokat felhasználva vásárol.

A kedvezménykupon kizárólag egyszer, november 27-én jelenik meg a Szatmári Friss Újságban. Az akcióban résztvevő parnereink ajánlatai olvashatóak lesznek a Szatmári Friss Újságban és a frissujsag.ro-n.
 

Olaszországban december 21. és január 6. között leállítják a tartományok közötti mozgást
Az olasz kormány csütörtökre virradóra meghozott döntése értelmében az országon belüli mozgás még szigorúbb korlátozásával igyekeznek megakadályozni a nagyobb számú családi találkozásokat és tömörüléseket az ünnepek időszakában a koronavírus-járvány miatt. Az erről szóló rendelet pénteken lép életbe.
Olaszországban a karácsonyi éjféli miséről egyeztet a kormány és a püspöki kar
Vitát váltottak ki a baloldali olasz kormány egyik tagjának kijelentései a december 24-i éjféli mise "arrébb tolásáról", miközben a püspöki kar megoldást keres az ünnepi szertartások és a járványintézkedések közötti összhang elérésére - írta a L'Avvenire katolikus napilap pénteken.
Nem lesz karácsonyi  fesztivál és tűzijáték sem
A régi díszekkel szerelik fel Nagykároly város központját, jelentette ki Kovács Jenő polgármester, hozzátéve, hogy ebben a mostani, embert próbáló időszakban sem feledkezhetünk meg arról, hogy karácsony idén is lesz.
Cookie