×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
18 °C
szórványos felhőzet
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Sport

Karate: tízéves a megyei sportegyesület, gálát tartottak Lázáriban

2024.06.11 - 11:54
Megosztás:
Karate: tízéves a megyei sportegyesület, gálát tartottak Lázáriban
Százhetven különböző korú és szintű karatés tett övvizsgát június elején Lázáriban. A tízéves Szatmári Karate Egyesület ünnepelte a jubileumi évfordulót, ennek sportolói elismerésekben részesültek, díjakat, ajándékokat kaptak.

Magos Róbert a Szatmár Megyei Karate Egyesület elnöke, Anzik Arnold főtitkár, Filer Iván, a bírói testület vezetője és Magos Róbert Patrick erőnléti edző üdvözölte a lázári sportteremben az egyesület tízéves jubileuma alkalmából tartott sportünnepen összegyűlt sportolókat és családtagjaikat.

hirek/2024/06-junius/karate-tizeves-a-megyei-sportegyesulet-galat-tartottak-lazariban-5-8.JPG
A karategálán jelen volt házigazdaként Béres Antal Lázári azóta újraválasztott polgármestere és Horváth Károly tanácsos, illetve Pataki Csaba, a Szatmár megyei tanács azóta szintén újraválasztott elnöke.

hirek/2024/06-junius/karate-tizeves-a-megyei-sportegyesulet-galat-tartottak-lazariban-3.JPG
Érdemoklevelek

Béres Antalt érte a megtiszteltetés, hogy sportolói érdemei, több országos bajnoki címe és világbajnoksági helyezése okán elismerő oklevelet adhasson át Magos Róbert Patricknak és díjat kapott Csintalan Christian is, az idei bronzéremért. Pugner Donca Gerard sikeres fekete-öv vizsgáját követően kapott elismerést.

hirek/2024/06-junius/karate-tizeves-a-megyei-sportegyesulet-galat-tartottak-lazariban-5.JPG
Karatebemutató

Az eseményre összegyűlt több mint 170 sportoló sikeres övvizsgája és edzésbemutató után házon belüli bajnokságra is sor került, villám-mérkőzéseken mutatták be az egyesület karatékái, hogy mint tanultak, mennyire felkészültek a következő versenyekre.
A bajnokság után érmeket, kupákat és diplomákat adtak át a dobogós helyezést elért sportolóknak, különdíjat kaptak a legtehetségesebb, legjobb harci szellemet felmutató versenyzők.

Yoi dachi, musubi dachi, rey!

Princz Csaba

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 

hirek/2024/06-junius/karate-tizeves-a-megyei-sportegyesulet-galat-tartottak-lazariban-1.JPG

 

Tízéves a Szatmár Megyei Karate Egyesület
A jubileumi évforduló alkalmából az új lázári sportteremben szervez ünnepi sportrendezvényt és bajnokságot az egyesület június hetedikén — több mint 170 sportoló lesz jelen.
Karate: három bajnoki címmel jöttek haza Brassóból
Az Olimpia VSK három sportolója, Vancsa Daiana, Florin Curileac és Igor Bălăcescu is aranyat szerzett a WUKF Karate-szövetség által rendezett brassói bajnokságon.
Karate: Hajdúnánáson lépett tatamira a Samuraiul
Február 17-én zajlott le a XIV. Hódos Imre Nemzetközi Karate Kupa a magyarországi Hajdúnánáson, ahol több mint 260 sportoló vett részt 26 klub és 40 csapat képviseletében.