×
2023. 06 08.
Csütörtök
Medárd
1EUR = 4.96 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

Kálmánd nyerte a B csoportot

2012.06.03 - 21:15
Megosztás:
Kálmánd nyerte a B csoportot

A Kálmándi Schwaben játszhat a IV. ligás bajnokság megyei döntőjében a Szamoskrassói Someşul csapata ellen, miután a B csoportos küzdelmek utolsó fordulójában 2-1 arányban győzte le hazai pályán a Tasnádi Unireát.

A „bajnoki döntő” jó iramban zajlott, az első gólra mégis a 48. percig kellett várni, ekkor Hágen talált be fejjel (1-0). A kálmándiak viszont nem sokáig örülhettek, mivel négy perc elteltével Schnellenperger Krisztián kiegyenlítette az állást (1-1). Az elkövetkező perceket kemény mezőnyjáték jellemezte, amit jobban bírtak a vendéglátók, hiszen a tasnádiak fokozatosan beszorultak a saját kapujuk elé. A mérkőzés hátralévő részében a Schwaben egyre nagyobb elánnal támadt. Ennek a 90. percben meg is lett az eredménye: egy veszélyes támadás után tizenegyeshez jutottak a kálmándiak, amelyet Schlachter biztos lábbal értékesített, megszerezvén a továbbjutást jelentő győzelmet.

 

Eredmény

Kálmánd - Tasnád 2-1 (0-0)

Gólszerzők: Hágen '48, Schlachter '90 - tizenegyesből, illetve Schnellenperger K. '52.

Kálmánd: Orosz - Kinczel G., Sasu, Schlachter, Kinczel N., Óbis, Belényi, Reszler, Czimmermann, Hágen, Podină. Cserék: Ciocotişan, Fényes, Ţineghe, Obsitos, Schwarzkopf, Renn, Murvai. Edzők: Reszler Levente, Schlachter István.

Tasnád: Indre - Ţârlea, Pop, Şuteu, Gherman, Capota, Schnellenperger K., Szentlászlói, Silaghi, Nagy, Lőcse (Madai). Cserék: Vasc, Şerban, Schnellenperger M., Maşca, Mezei, Madai, Munteanu. Edző: Horgea Alexandru.

 

ifj. Deák Endre