×
2022. 01 22.
Szombat
Vince, Artúr
-6 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

Kábítószer hatása alatt volt az aradi férfi, amikor megölte az élettársa 4 éves kislányát

2021.11.12 - 09:37
Megosztás:
Kábítószer hatása alatt volt az aradi férfi, amikor megölte az élettársa 4 éves kislányát
Kábítószer hatása alatt volt tettének elkövetésekor az a 23 éves aradi férfi, aki megölte élettársa négy éves kislányát, majd elégette a holttestet - állapították meg az ügyészek.

A vádhatóság csütörtökön rekonstruálta a bűncselekményt. Az aradi törvényszéki ügyészség ügyésze, Pavel Palcu elmondta, a tettes megmutatta a nyomozószerveknek, hogy milyen útvonalon vitte el egy táskában a kislány holttestét a lakásukból abba a temetőbe, ahol felgyújtotta.

Az ügyész közlése szerint a kriminalisztikai szakértők megállapították, hogy a gyermek összeszorított markában talált hajszál a gyilkosé volt. Térfigyelő kamerák felvételei bizonyítják, hogy a kislány anyja kórházban volt, amikor a bűncselekmény történt.

Pavel Palcu elmondta, a férfi kábítószer hatása alatt volt, amikor megölte a kislányt. Drogok hatása alatt volt akkor is, amikor gyilkosság gyanújával őrizetbe vették. A kislány testén nem találtak szexuális bántalmazásra utaló nyomokat.

A gyermek részben megégett holttesttét október 31-én találta meg egy aradi temető közelében egy kutyát sétáltató férfi, aki értesítette a hatóságokat. A kislányt a robotképe alapján sikerült azonosítani. Ezután vették őrizetbe a hatóságok az anyja élettársát.

A 23 éves férfi beismerte tettét. Kihallgatásakor elmondta, a falhoz ütötte a kislány fejét, miután a gyermek felbosszantotta, mert nem hagyta nyugton, játszani akart. Amikor észrevette, hogy a kislánynak nincs pulzusa, megijedt, és meg akart szabadulni a holttesttől, amit egy bőröndbe csomagolt. Taxival elvitette magát a Buzsák negyed közelében lévő temetőhöz, és egy bozótos helyen felgyújtotta. AGERPRES

Három gyilkosság és 30 halálos baleset 2021-ben
Szatmár még mindig biztonságos — tavaly kevesebb gyilkosság, rablás és lopás történt, mint egy évvel korábban, viszont nőtt a halálos közlekedési balesetek száma, míg a statisztikát változatlanul az ittas vezetés, a gyorshajtás és a szabálytalan előzés vezeti.
Majdnem megölte a munkatársát
Az orvosoknak komoly erőfeszítések árán sikerült megmenteniük annak a 46 éves férfinak az életét, akit munkatársa többször is megszúrt-összekaszabolt a nyakán.
30 napos előzetes letartóztatásba helyezték a kislány anyjának élettársát
Az aradi bíróság kedden 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte azt az aradi férfit, akit élettársa 4 éves kislányának meggyilkolásával gyanúsítanak.
Cookie