×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Szatmárnémeti

Itt a vírus, nem lesz Wellhello

2021.09.20 - 19:41
Megosztás:
Itt a vírus, nem lesz Wellhello
Hétfő lett volna a napja, amikor a szeptember nyolcadikán bejelentett őszi fesztivál részletes programját leközlik a szervezők, ehhez képest azt jelentették be, hogy a vírushelyzet miatt elmarad a szatmárnémeti régi főtérre tervezett szeptember végi fesztivál.

Hétfőn, a kora délutáni órákban a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ hivatalos Facebook-oldalán tették közzé, hogy elmarad a buli. „Mivel városunkban a vörös forgatókönyv van érvényben, sajnálattal közöljük, hogy a járványügyi szabályok miatt le kell mondanunk a Szatmárnémeti Őszi Fesztivál megrendezéséről, hiszen szabadtéri rendezvényeket is maximum ezer fő részvételével lehet megtartani. A leszerződött fellépők (Inna, Andra, Wellhello, Semnal M) 2022-ben örvendeztetik majd meg a szatmári közönséget, hiszen úgy egyeztünk meg velük, hogy a járványügyi helyzet rosszra fordulása esetén más időpontban lépnek majd színpadra” — fogalmaznak a szervezők.b

Új közlekedésrendészeti „munkatársak”
Távvezérelhető oszlopok helyettesítik a rendőröket és erősítik fel a behajtani tilos táblák hatályát. Az új központ körül szolgálnak az első, földbe küldhető forgalmi akadályok, de lesznek máshol is.
Faszerkezetes Mercedes a retroparádén
Nyolcvannál is több veteránautó-tulajdonos vett részt a szombati szatmárnémeti retroexpón. Délig voltak kint a főtéren a patinás járgányok, délután klubtalálkozóra vitték azokat Sándorhomokra.
Megnyílt az Őszi szalon!
Október 14 és december 15 között tekinthetőek meg a szatmárnémeti polgármesteri hivatal földszinti kiállítótermében az Őszi szalon kiállítás művei. A belépés ingyenes.
Cookie