×
2022. 01 22.
Szombat
Vince, Artúr
-5 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

Ismét emberre támadt a medve Hargita megyében; SMURD-helikopter szállítja kórházba az áldozatot

2021.07.03 - 10:40
Megosztás:
Ismét emberre támadt a medve Hargita megyében; SMURD-helikopter szállítja kórházba az áldozatot
Emberre támadt a medve a Hargita megyei Gyergyótölgyesen; az áldozatot a rohammentő-szolgálat (SMURD) helikopterével szállítják kórházba - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

A férfi eszméleténél van, az arca, a jobb keze és a bal lába sérült meg. A sérültet a megyei mentőszolgálat munkatársai látták el a helyszínen, és a marosvásárhelyi rohammentő-szolgálat helikoptere fogja kórházba szállítani.

Az elmúlt néhány hétben ez a harmadik eset Hargita megyében, amikor emberre támad a medve.

AGERPRES

Colectiv-per: a maximális büntetés kiszabását kérték az ügyészek a vádlottakra
A maximális büntetés kiszabását kérték a korrupcióellenes ügyészség és a legfőbb ügyészség ügyészei a Colectiv-per pénteki tárgyalásán a vádlottakra: Cristian Popescu-Piedone volt negyedik kerületi polgármesterre, a negyedik kerületi városháza több hivatalnokára, a klub tulajdonosaira, két tűzszerészre és egy tűzijáték-forgalmazó cég képviselőire.
Az áldozatok zöme hallgat
Tavaly 212 nőt öltek meg szeretteik, 21-en pedig az elszenvedett bántalmazásba haltak bele — de az áldozatok zöme még mindig hallgat, s a többségük nem is tudja, hogyan védekezhet.
Hunyad megye: medve támadt egy juhászra, súlyos sérülésekkel került kórházba a 33 éves férfi
Medve támadt egy 33 éves bosorodi (Hunyad megye) juhászra a Szereka (Sereca) település közelében fekvő domboldalon. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett a fején és az arcán.
Cookie