×
2021. 06 15.
Kedd
Jolán, Vid
12 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.06 RON
100HUF = 1.41 RON
Belföld

Idén is lesz Yuppi Tábor

2021.06.10 - 18:30
Megosztás:
Idén is lesz Yuppi Tábor
Fotó: Facebook / Yuppi Camp
Idén sem marad el a diabéteszes, valamint az onkológiai vagy autoimmun betegséggel élő gyermekek tábora.

A Yuppi mozgalom családi táborait július végén, augusztus elején rendezik meg. A Yuppi táborokat azzal a kifejezett céllal szervezik, hogy krónikusan beteg gyerekeknek kihívásokkal, szórakozással teli, mégis biztonságos környezetet nyújtsanak. 

Ezen a nyáron két családi tábort rendeznek. Az elsőt a diabéteszes gyerekeknek és családjaiknak – szülőknek, testvéreknek – július 22–25. közöttm míg a másodikat augusztus 5–8. között szervezik meg az onkológiai vagy autoimmun betegséggel élő (nem diabéteszes) gyerekeknek ls családjaiknak. Jelentkezni a kezelő- vagy családorvosoknál lehet július 8-án délig.  

További kérdésekért a  0720.833.013-as telefonszámot lehet hívni, illetve írni is lehet a camper@yuppicamp.ro emailcímre. A táborok a hatályban lévő jogi intézkedés betartásával zajlanak.

B. K.
 

Idén is megtartják a nyári zenei tábort Csomaközön
A Hermann Music Egyesület augusztus 2. és 6. között rendezi meg a VI. Csomaközi Nyári Zenei Tábort, melynek mottója: „Legyen a zene mindenkié.” Jelentkezni az egyesület honlapján lehet.
Tízéves a Yuppi Tábormozgalom
Tíz éve rendezték meg az első Yuppi tábort, amelyben azóta már összesen közel ezer daganatos beteg, autoimmun betegséggel küszködő, illetve diabéteszes gyermek élménytáborozott.
Környezetvédő és hagyományőrző tábor
A CSIK által szervezett tábor célja az volt, hogy a gyerekek játékos tevékenységekben ismerkedjenek az őket körülvevő természettel, hogy fontossá váljon számukra, és megtanulják óvni, védeni.
Cookie