×
2022. 01 22.
Szombat
Vince, Artúr
-6 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

Ideiglenesen felfüggesztik a Roncsautó, Roncsautó Plusz és Zöld ház programokat

2021.11.26 - 20:45
Megosztás:
Ideiglenesen felfüggesztik a Roncsautó, Roncsautó Plusz és Zöld ház programokat
A Környezetvédelmi Alap úgy döntött, hogy a finanszírozási rendszer hatékonyabbá tétele érdekében ideiglenesen felfüggeszti a feliratkozást a Roncsautó, a Roncsautó Plusz és a Zöld ház programba.

Az említett programok nagyobb sikerességének biztosítása érdekében szükség van azok folyamatos átgondolására, javítására, a változó körülményekhez való hozzáigazítására. Erre való tekintettel a környezetvédelmi tárcával közösen úgy döntöttek, hogy december 3-ától kezdődően ideiglenesen felfüggesztik a feliratkozást a Roncsautó és a Roncsautó Plusz programba, illetve december 15-étől a Zöld ház programba.

Az elkövetkező időszakban elemezni fogják a programok lebonyolításának módját, és szükség esetén módosításokat eszközölnek a finanszírozási iránymutatásokhoz, hogy a feliratkozások újraindításakor a finanszírozáshoz való hozzáférés mechanizmusai egyszerűbbek legyenek, és nagyobb hatékonyságot biztosítsanak az elkülönített költségvetések felhasználásában, tájékoztat az intézmény. AGERPRES

Rekord költségvetés és egyszerűbb lebonyolítás a 2022-es roncsautó programok esetében
Tánczos Barna szaktárcavezető elmondta, hogy csütörtökön közvitára bocsátják az útmutatókat, és február elején már elindulhat a 2022-es kiadása a programoknak.
Tánczos Barna: február 4-én rajtol a Roncsautó-program
Idén február 4-én, az úgynevezett zöldpénteken rajtol a Roncsautó-program - jelentette be egy csütörtöki sajtótájékoztatón Tánczos Barna.
Adóhivatali évzárás és évnyitás
Az ilyenkor szokásos elszámolási és könyvelési procedúrák miatt csak 2022. január 10-én fognak nyitni rendes órarenddel és teljes üzem mellett a helyi adóhivatalok.
Cookie