×
2021. 10 21.
Csütörtök
Orsolya
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Holnap e-hulladék-gyűjtés Szatmárnémetiben

2021.09.24 - 12:01
Megosztás:
Holnap e-hulladék-gyűjtés Szatmárnémetiben
Szombaton, szeptember 25-én ismét ingyenesen lehet leadni az elektromos és elektronikai hulladékokat Szatmárnémetiben: délután 2 óráig három helyszínen is gyűjtik ezeket.

A polgárok a következő gyűjtési pontokon adhatják le a használhatatlanná vált háztartási elektronikai eszközöket, hordozható és ipari (nem autóipari) akkumulátorokat vagy éppen világítótesteket: a 14 Mai lakónegyed környékén a Vasile Lucaciu Általános Iskolában; a Tisztviselőtelepen a Rákóczi Ferenc Általános Iskolában; a 14-es lakótelepen pedig a Mircea Eliade Általános Iskolában. Azok, akik nagy méretű elektronikai hulladéktól szeretnének megszabadulni, kérhetik annak elszállítását a 0745.085.376-os telefonszámon. A hulladék szelektív gyűjtéséről és újrahasznosításáról a www.e-deseu.ro weboldalon kaphatnak további információkat az érdeklődők.

A körgyűrű építői és pojácái
Vannak, akik a népszerűvé válás igénye nélkül dolgoztak azon, hogy elkezdődjön és haladjon a körgyűrű építése, és vannak, akik meglovagolják a beruházás keltette hullámot, bármiféle erény nélkül.
Beültetik a főteret
A kővel való burkolói és építőmunka a végéhez ért a szatmárnémeti új főtéren, már a Coposu sétányon tartanak a munkások, utánuk a kertészek következnek, akik ezekben a napokban beültetik a már előkészített ágyásokat, magaságyásokat.
Járdajavítások napirenden a megyeközpontban
Elkezdődtek a járdafelújítási munkálatok a szatmárnémeti 15-ös lakótelepi Arinului utcában, a játszótér környékén, valamint a 16-os lakótelepen lévő Brânduşa utcában, a park mellett.
Cookie