×
2022. 05 19.
Csütörtök
Ivó, Milán
4 °C
Derült
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.70 RON
100HUF = 1.29 RON
Nagykároly

Hétvégén rendezik meg a jótékonysági vásárt

2022.05.11 - 15:00
Megosztás:
Hétvégén rendezik meg a jótékonysági vásárt
Május 14-én és 15-én Jótékonysági vásárt tartanak a Nagykárolyi Elméleti Líceum tornatermében. Minél több felajánlásra számítanak a szervezők, hogy segíthessék a kis Samuel gyógykezelését.

„Szükség lenne minél több adományra: felnőtt/gyerek ruhákra, természetesen jó állapotban lévőkre, olyanokra, amiket a felajánló is felvenne, illetve megvenne. 
Játékokat, könyveket, ékszereket, bizsukat, konyhai gépeket, bármit várunk, ami segítheti a vásár sikerét. Meggyőződésünk, hogy mindenkinek akadnak az otthonában olyan holmik, amikre a felajánlónak nincs szüksége, de valaki másnak talán épp jól jönne, ezért megvenné azt. Szükségünk lenne önkéntesekre, akik segítenének pénteken kipakolni, szombaton és vasárnap pedig árulni a vásáron” — fogalmaznak a jótékonysági vásár szervezői. 
„Samuelnek van esélye. Az orvosok egy új kezelést, az Evrysdit javasolták, amivel visszanyerheti izomerejét, és lassan-lassan elkezdhet önállóan lélegezni. Sajnos ennek a gyógyszernek az ára egy átlagos családnak megfizethetetlen: 250 ezer euróba kerül. Összefogással azonban nem lehetetlen elérni ezt az összeget. Már több mint 200 ezer eurót sikerült összegyűjteni a Noel érdekében egyesület által, most rajtunk a sor, Nagykároly és környéke, hogy hozzájáruljunk a hiányzó rész előteremtéséhez. 
Samuelnek már nincs ereje egyedül mozogni, beszélni vagy lélegezni. Spinalis izom-amiotrófiában szenved, ez egy olyan betegségben, amely az egész test izmait „sorvasztja”, beleértve a légzésért felelős izmokat is. Samuelt éjjel-nappal, csaknem három éve félve és féltve figyelik és őrzik a szülei, figyelik, ahogy a szeretett és féltett gyermekük egy kórházi ágyhoz kötve „nő fel”. Három éve figyelik minden lélegzetvételét és az eszközöket, amelyek életben tartják kicsi fiukat. 
Mindannyiunk kis adományával és segítségével összegyűlhet a Samuel kezeléséhez szükséges összeg fennmaradó része; tegyünk érte, hogy ez így legyen! Segítsük hozzá Samuelt egy jobb élethez!” — írták közösségi oldalukon a szervezők.
A hétvégi jótékonysági vásárral kapcsolatos részletekről bővebb felvilágosítást Tomori Maria Alinától kérhetnek az érdeklődők telefonon, a 0745.353.633-as számon vagy Facebookon küldött Messenger-üzenetben.
Akik szeretnék segíteni Samuelt abban, hogy megkaphassa életmentő kezelését, azok banki átutalással is hozzájárulhatnak mindehhez.

Befizetésre az alábbi számlaszámokra van lehetőség:
lej: RO33BTRLRONCRT0532233601,
euró: RO80BTRLEURCRT0532233601,
Swift/BIC: BTRLRO22.
Kedvezményezett: Asociaţia Noel.
https://asociatianoel.ro/doneaza/transfer-bancar/
BTPay: 0752.076.131.
GoFundMe: gofundme.com/f/together-for-samuel
Paypal: https://paypal.me/asociatiaNoel SZFÚ

Cookie