×
2022. 01 24.
Hétfő
Timót
-12 °C
Derült
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.38 RON
Szatmárnémeti

Házhoz megy a Mikulás!

2021.11.27 - 09:41
Megosztás:
Házhoz megy a Mikulás!
A Mikulással való találkozás felejthetetlen élmény lehet egy gyermek életében, ezért a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés a korábbi évekhez hasonlóan idén is lebonyolítja a Házhoz megy a Mikulás! akciót december 5-én és 6-án.

Az a szülő, nagyszülő (de nem csak), aki szeretné az ajándékozás pillanatát még varázslatosabbá tenni a Mikulás és krampuszok jelenlétével, forduljon a szervezet önkénteseihez! Az ajándékcsomagokat a szülők biztosítják. Azok, akik Szatmárnémeti területén szeretnék vendégül látni a Mikulást, jelentkezhetnek a 0740.450.479-es telefonszámon, Jónás Bernadettnél, valamint a https://cutt.ly/WTNpF3P linken található űrlap kitöltésével.

Szatmárhegyen is szerezhet örömet a Mikulás látogatása, ugyanis a nemrég alakult szatmárhegyi MIK is csatlakozik az akcióhoz — az onnan érkező hívásokat Fehér Gyula rögzíti a 0725.918.514-es telefonszámon. A szervezők a hívásokat naponta 9 és 16 óra között várják, december 3-ig.

A program a hatályban lévő járványügyi szabályok betartásával zajlik, ugyanakkor a szervezők arra is figyelmeztetnek, hogy a helyek száma korlátozott. SZFÚ

35 gyerek már biztos boldogabb lesz karácsonykor
Nagy volt a sürgés-forgás a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) szatmárhegyi szervezeténél szombat délután, ugyanis az ifjúsági szervezet önkéntesei ajándékokat készítettek a rászoruló helyi családok számára.
A Baba-mama klubba is ellátogatott a Mikulás
Ebben az évben is ellátogatott a Mikulás a nagykárolyi Baba-mama klubba. A gyermekek természetesen izgatottan várták, hogy személyesen is találkozhassanak a nagyszakállú ajándékozóval. A Mikulás mindenkinek hozott ajándékot, és nagyon örült, hogy az apróságok énekkel, mondókával készültek a fogadására.
Szatmárhegyen is  járt a MIK-Mikulás
A Mikulás az elmúlt napokban lehetősége szerint minden gyerekhez eljutott. Nem történt ez másként Szatmárhegyen sem, ahol a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) szatmárhegyi szervezete segített a Nagyszakállúnak, így szinte minden gyermek találkozhatott vele.
Cookie