×
2023. 06 08.
Csütörtök
Medárd
1EUR = 4.96 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

Hazai pályán játssza idényzáró mérkőzését az Olimpia VSK focicsapata

2023.05.18 - 14:58
Megosztás:
Hazai pályán játssza idényzáró mérkőzését az Olimpia VSK focicsapata
Szombaton rendezik a labdarúgó Liga 3 felsőházának utolsó fordulójának a mérkőzéseit, a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub alakulata pedig a hazai közönség előtt, az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban zárhatja ezt a szezont.

A Félixfürdői Lotus lesz az ellenfele Csik Tibor vezetőedző legénységének, vagyis egy olyan csapat, amely a bajnoki rájátszásban sok bosszúságot okozott a csapatunknak. A legutóbbi szatmári találkozón ugyanis 2–0-ra nyertek Cosmin Bodea edző tanítványai. Igaz, a visszavágón a mieink nyertek 1–0-ra, viszont a hazai pályán vesztett három pont is hozzátett ahhoz, hogy az Olimpia VSK eltávolódjon az osztályzós helyektől.

A táblázatban elfogalt helyeket illetően tét nélküli tehát a mostani találkozó, viszont az legényeinkek kötelező a győzelem, hiszen idénybeli utolsó meccsüket játsszák idehaza. 

Az Olimpia VSK biztosan a 3. helyen zárja a szezont, míg a 4. pozícióban tanyázó szombati ellenfélnek nincs esélye beérni a mieinket, hiszen 10 pont választja el a két csapatot.

A Szatmárnémeti Olimpia VSK vezetősége ugyanakkor szeretné megköszönni a szurkolóink kitartását, támogatását és lelkesedését, ezért egy nyereményjátékot hirdetett a klub hivatalos Facebook-oldalán. Mindazok, akik teljesítenek néhány egyszerű feltételt, részt vehetnek egy sorsoláson, ahol a szerencsések megnyerhetik a nyeremények egyikét: egyet a 3 aláírt labda közül, 1 aláírt mezt, vagy 10 szurkolói sálat!

LIGA 3, PLAYOFF, 10-ES CSOPORT, 9., UTOLSÓ FORDULÓ
Szombat, 18.00
Szatmárnémeti Olimpia VSK – Félixfürdői CS Lotus 
Stadion: Olimpia-Daniel Prodan
Ingyenes belépés!
A csoport másik mérkőzését, a Beszterce-Naszódi CS Gloria 2018 – Nagyváradi FC Bihor találkozót pénteken rendezik.

Szatmárnémeti Olimpia VSK