×
2022. 12 08.
Csütörtök
Mária
4 °C
Derült
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.68 RON
100HUF = 1.20 RON
Nagykároly

Hatékonyabb lesz a közterület-fenntartás Nagykárolyban

2022.11.16 - 17:40
Megosztás:
Hatékonyabb lesz a közterület-fenntartás Nagykárolyban
Kovács Jenő polgármester reméli, hogy az új eszközök kozzájárulnak majd ahhoz is, hogy a kisváros tisztább legyen (Fotók: Nagykárolyi Polgármesteri HIvatal)
A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal keretében működő helyi közterület-fenntartó igazgatóság gépparkja újabb eszközökkel gyarapodott, de parkolóórákat is vásárolnak.

A napokban érkezett meg a frissen beszerzett két traktor, amelyek egyike markolórésszel van ellátva, míg a másik egy sószórót és egy hókotró-szerkezetet is tartalmaz, így könnyítve meg a téli időszakban a lakónegyedekben található utcák tisztítását. Ezeken kívül az önkormányzat vásárolt még az önkormányzat egy gally-aprítót, illetve két utánfutót.

hirek/2022/november/trak-1.jpg

„Az volt a fő célunk ezeknek az eszközöknek a megvásárlásával, hogy a közterület-fenntartó keretében dolgozók munkáját megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük. Reméljük, hogy mindez hozzájárul majd ahhoz is, hogy városunk tisztább legyen”- mondta Kovács Jenő polgármester.

hirek/2022/november/trak-2.jpg

Ugyanennek a közbeszerzésnek az eredményeképpen, a helyi önkormányzat parkolóórákat is vásárol, amelyek a köztéri fizetős parkolási rendszert teszik majd lehetővé.
A 2,15 millió lejes beruházás abból a 25,36 millió lejes hitelből valósult meg, amit a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal vett fel.

Hírszerkesztő

hirek/2022/november/trak-3.jpg
Cookie