×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Sport

Hat éremmel jöttek haza Nagyszebenből a judokák

2021.09.27 - 13:18
Megosztás:
Hat éremmel jöttek haza Nagyszebenből a judokák
Nagyszebenben léptek tatamira az elmúlt hétvégén a Szatmárnémeti VSK-Fușle Security SK cselgáncsozói, ahonnan egy arany-, két ezüst- és három bronzéremmel tértek haza.

A Temerarul Kupa 26. kiírásán a Marian Halas, Dumitrița Rus, Domuța Norbert edzőhármas tanítványai közül a 21 éven aluliak között Paula Paștiu (+78 kg) szerzett aranyérmet, míg Miguel Codreanu (60 kg) és Zenoviu Șter (81 kg) súlycsoportjukban a harmadik helyen zártak. Ugyanebben a korosztályban Tar Emánuel és Andrei Stan a bronzmérkőzéseket vesztették el. 
A 15 éven aluliak között ezüstérmet szereztek Giulia Pașca (40 kg) és Adina Micaș (+70 kg), Carina Pașca (44 kg) pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 
A megmérettetésen tatamira léptek még Rareș Pașca, Nicholas Pașca és George Ilie, de ezúttal nem jutottak be a döntőbe. 

Pesek Attila

Magyar bajnok lett a szatmári judoka lány
Újabb magyar bajnoki címekkel gazdagították gyűjteményüket a Judo Master nagykárolyi cselgáncsozói.
Hét érem a lengyelországi Só Kupáról
A lengyelországi Krakkó városának közelében, a sóbányájáról híres Wieliczka településen küzdöttek az elmúlt napokban a Judo Master SK szatmárnémeti és nagykárolyi cselgáncsozói, ahonnan két arany-, egy ezüst- és négy bronzéremmel tértek haza.
Lengyelországból hoztak érmeket az Unio judokái
Két éremmel tértek haza a lengyelországi Wolbromból a Szatmárnémeti Unio SK cselgáncsozói, ahol már több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező nemzetközi, korosztályos megmérettetést rendeztek.
Cookie