×
2022. 12 08.
Csütörtök
Mária
4 °C
Derült
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.68 RON
100HUF = 1.20 RON
Nagykároly

Használt olajat gyűjtenek Nagykárolyban

2022.07.20 - 09:37
Megosztás:
Használt olajat gyűjtenek Nagykárolyban
Két liter használt étkezési olajért cserébe 500 ml mosogatószer jár — olvasható a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal közösségi oldalán.

Hogy védjük környezetünket, arra az egyik leghatásosabb módszer a használt étolaj szakszerű begyűjtése, éppen ennek érdekében tartanak gyűjtést a nagykárolyi élelmiszerpiacon a következő időszakban. A gyűjtési pont a piac adminisztrációs irodája, ami hétfőtől péntekig 8 és 12 óra között áll az étolajat leadni kívánok rendelkezésére. Bővebb információk a 0261.862.099-es telefonszámon kaphatók. SZFÚ

Korszerű vizsgálatok a nagykárolyi kórházban
A Nagykárolyi Városi Kórházban kezelt betegek megfelelő körülmények között történő folyamatos orvosi ellátásának biztosítása érdekében az intézményben bővítették az egészségügyi szolgáltatásokat. Minderről a kórház igazgatója nyilatkozott.
Hamarosan megnyitja kapuit a nagykárolyi strand is
A környék egyik legkedveltebb szórakozóhelye a hónap végétől fogadja a pancsolni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A tervek szerint május 27-én már megtelhetnek a termál- és hideg vizes medencék.
Magyarországi diákok a Kalazanciban
Sátoraljaújhelyi diáktársaikat fogadták a kalazancisok a Határtalanul!-program keretein belül. A magyarországiaknak a nagykárolyi diáktársaik megmutatták a környék fontosabb emlékhelyeit.
Cookie