×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
10 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Kék hírek

FRISSÍTVE! Hármas ütközés Gombáspusztánál, két kiskorú is megsérült

2023.08.29 - 15:02
Megosztás:
FRISSÍTVE! Hármas ütközés Gombáspusztánál, két kiskorú is megsérült
(Fotó: presasm és Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség)
FRISSÍTVE! A rendőrség megállapította, hogyan történt a kedden délutáni baleset, amelyben két haszonjármű és egy személygépkocsi rohant egymásba, összesen hatan szenvedtek sérüléseket, köztük két kiskorú is.

FRISSÍTVE: A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint  az egyik haszonjármű 48 éves, majtényi illetőségű sofőrje nekiment az előtte haladó haszonjárműnek, az ütközés következtében elvesztette uralmát a jármű és a menetirány fölött, átsodródott a szembe sávba, ahol nekicsapódott az ott szabályosan haladó személygépkocsinak. 

Eddig még tisztázatlan körülmények között rohant egymásba két haszonjármű és egy személygépkocsi a 19-es országúton, Gombáspuszta területén. 

hirek/2023/augusztus/e-1.jpg

A baleset helyszínére 17 tűzoltó vonult ki egy oltóautóval, a feszítő-vágó egységgel, egy roham-, valamint az intenzív terápiás rohammentővel, de a megyei mentőszolgálat két egysége is a helyszínre sietett. Az ütközésben összesen hatan sérültek meg — köztük két kiskorú —, valamennyien öntudatuknál voltak és együttműködőek. A helyszíni ellátást követően a sérülteket a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították. 

hirek/2023/augusztus/f-1.jpg

A helyszínelés jelenleg is tart, az arra közlekedők mindkét irányban torlódásra számítsanak.

Szabó Kinga Mária 

CIKKÜNK FRISSÜL! 

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON!