×
2023. 06 08.
Csütörtök
Medárd
1EUR = 4.96 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Hamarosan elkezdődik a II. Expo Industry fesztivál

2022.08.03 - 14:00
Megosztás:
Hamarosan elkezdődik a II. Expo Industry fesztivál
1985 óta zenél a Cargo, a román rockzene nagyjai vasárnap este tíztől zúznak majd az Expo színpadán Fotó: wikipedia.org
Holnap, augusztus negyedikén hivatalos megnyitóval és DJ-esttel veszi kezdetét a II. Expo Industry Ipar 4.0 Szatmárnémeti kiállítás, állásbörze és szabadtéri fesztivál. A számtalan programmal kecsegtető esemény helyszínéül idén a Kossuth-kert szolgál.

Augusztus 4–7. között újra jelentkezik az év egyik régóta várt eseménye, a gazdasági és ipari szempontból igen jelentős Expo Industry Szatmár második kiadása a Skyline Events és a Fabricat în Satu Mare szervezésében. A szatmárnémeti Kossuth-kerti esemény ismét lehetőséget kínál szakmai kapcsolatok kialakítására, a vállalkozások bemutatkozására, valamint állásbörzére is.

Az esemény az előző évhez hasonlóan 2022-ben is teret és szakmai keretet kíván biztosítani a különböző szakágakban érintett, a megyében tevékenykedő jelentős vállalatoknak, úgy a népszerűsítés, mint a szocializáció, mind pedig az egymással és a külső környezettel való fontos szakmai kapcsolatok kialakítása érdekében, például potenciális partnerek, ügyfelek és miért ne, alkalmazottak bevonzása. Mindamellett, hogy a szervezők egy minőségi szakmai rendezvénnyel és kiállítással készülnek a megye jelentős vállalkozásainak részvételével, arra is lehetőséget teremtenek, hogy a munkaadók és a potenciális munkavállalók találkozni tudjanak.

Konferenciák és bulik

Az esemény hivatalos megnyitójára csütörtökön délután három órakor kerül sor, ekkor már jelen lesz az összes kiállító a Kossuth-kerti helyszínen. Délután hattól Dj Gaby, Dj Leviciusz, majd Dj Dark váltja egymást a keverőpultnál, a lemezlovasok estéjével zárul a fesztivál nulladik napja. Másnap, augusztus ötödikén délben szakmai konferencia kezdődik, ahol többek között a Szatmár Megyei Kereskedelmi és Iparkamara igazgatója tart előadást, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársa pedig a magyarországi munkaerőpiaci helyzetről fog előadni. Az este aznap is a szórakozásé lesz, Major Vivien & Blaga Lehel, Kozma Dorka, Kozma Máté, a The Phoenix, Szlabik Erik (HU), a Black River Blues Band és a Vunk fognak fellépni.
Szombaton délután öttől kezdődnek a színpadi műsorok Ella Bella, Qvartet FourEver, Xana, a Bertici Fivérek, a Nick N&D és a Nemazalány & Sofi fogja szórakoztatni a közönséget.
Vasárnap Aris Aurica & Lavinia, Stephanie Barbara, DR BRS, a Hey Roop és a Cargo fellépésével zárul a céges expó, kiállítás, állásbörze és fesztivál.

Princz Csaba