×
2021. 05 16.
Vasárnap
Mózes, Botond
10 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.07 RON
100HUF = 1.38 RON
Vidék

Halálos kerékpáros gázolás Avasfelsőfaluban

2021.05.01 - 08:14
Megosztás:
Halálos kerékpáros gázolás Avasfelsőfaluban
Fotó: Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség
Pénteken 23 óra tájban történt közlekedési baleset Avasfelsőfalu területén, egy BMW típusú személyautó gázolt el egy kerékpárost — tájékoztatta szerkesztőségünket a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

A helyszínre a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség munkatársait riasztották, az áldozatot, egy 50 éves férfit eszméletlen állapotban találták, a tűzoltók megkezdték az újraélesztését, de nem reagált az eljárásokra: az ütközés során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, amelyek az élettel összeegyeztethetetlenek.

 

 

Elevenen égett szénné a sofőr
Szörnyű baleset történt csütörtökön késő este, 22 óra 30 perc körül Kisgércén: egy 38 éves helybéli férfi eddig még ismeretlen okok miatt elveszítette uralmát autója és a menetirány fölött és nekicsapódott magasfeszültségű villanyoszlopnak.
Több gyerek életét vesztette egy oroszországi buszbalesetben
Öt kiskorú gyerek életét vesztette pénteken egy súlyos buszbalesetben az oroszországi Sztavropoli területen, kilenc súlyosan vagy közepesen sérült személyt, köztük több kiskorút kórházba szállítottak - közölte Vlagyimir Vlagyimirov helyi kormányzó.
Gázpalackokat szállító kamion elé vágott ki a szekér
Szerencsére nem komolyabb tragédiát a gázpalackokat szállító kamion elé kivágó szekér.
Cookie