×
2021. 10 18.
Hétfő
Lukács
14 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Külföld

Hajcsavarókat és hajszárítókat aggattak "haragos fodrászvendégek" Nancy Pelosi háza előtt egy fára

2020.09.05 - 11:11
Megosztás:
Hajcsavarókat és hajszárítókat aggattak "haragos fodrászvendégek" Nancy Pelosi háza előtt egy fára
Hajcsavarókat és hajszárítókat aggattak magukat "haragos fodrászvendégeknek" nevező nők pénteken Nancy Pelosi demokrata párti amerikai házelnök San Franciscóban lévő háza előtt egy fára, tiltakozásul, hogy a politikus a minap kinyittatott egy fodrászatot magának a tilalom ellenére.

A San Francisco Chronicle című lap beszámolója szerint a nők haragos nevük ellenére békésen viselkedtek.
    Nancy Pelosi 80 éves. Bár nyilvánvalóan tudomása volt arról, hogy San Francisco polgármesterének rendeletére a koronavírus-járvány miatt az összes fodrászatnak és szépségszalonnak zárva kell tartania, ő mégis kinyittatta az egyiket, ráadásul maszk sem volt rajta, amit az üzlet biztonsági kamerája rögzített.
    Miután a felvétel nyilvánosságra került, Pelosi azt állította, hogy a fodrászat "tőrbe csalta", mert azt mondták neki, hogy egyszerre egy vendéget fogadni tudnak. Ezek után még bocsánatkérést is követelt a fodrászszalon tulajdonosától.

A széles körű maszkviselés másokat is maszkviselésre ösztönöz
A széles körű maszkviselés másokat is maszkviselésre ösztönöz - állapította meg a Yale Egyetem kutatóinak tanulmánya.
Iohannis szerint addig van szükség a védőmaszk folyamatos használatára, amíg kellő szintre nő az átoltottság
Klaus Iohannis csütörtökön kifejtette, szerinte addig van szükség a védőmaszk állandó használatára, amíg a lakosság átoltottsága nem teszi lehetővé a koronavírus terjedésének megfékezését.
Ismét kötelezővé válik a védőmaszk használata szabadtéren is a 6 ezrelékes incidenciát meghaladó településeken
Ismét kötelezővé válik a védőmaszk viselése szabadtéren is minden olyan településen, ahol az ezer lakosra eső koronavírusos betegek száma az utóbbi 14 napra számítva meghaladja a 6-ot. Az intézkedés újbóli bevezetését az egészségügyi, illetve a belügyminiszter közös rendelete írja elő.
Cookie