×
2022. 08 14.
Vasárnap
Marcell
31 °C
Borult idő
1EUR = 4.89 RON
1USD = 4.75 RON
100HUF = 1.24 RON
Sport

Győzni tudott Dunaszerdahelyen a FCSB

2022.08.04 - 12:42
Megosztás:
Győzni tudott Dunaszerdahelyen a FCSB
Jobbik oldalát mutatta a FCSB labdarúgócsapata Felvidéken, így 1–0-s előnyből várhatja az Európa Konferencia Liga-selejtező 3. fordulójának visszavágóját, amit hazai pályán játszik jövő héten a Dunaszerdahelyi AC ellen.

A fővárosi kirakatcsapat az elmúlt hetekben nagyon gyenge teljesítményt nyújtott: az EKL előző körében georgiai ellenfelével kínlódott, de a honi bajnokságban sem nyújtott meggyőző teljesítményt. Felvidéken viszont a mérkőzés első pillanatától a kapuja elé szegezte ellenfelét, és kevés kivételellel szinte végig irányította a mérkőzést. Mégis, a dunaszerdahelyieké volt az első félidő legnagyobb helyzete, amikor Szánthó Regő nagy távolságról elvégzett szabadrúgása a FCSB kapujának keresztlécét döngette meg.
A második félidőben, az idő múlásával egyre idegesebben játszott mindkét csapat, aminek eredményeként a 67. percben a játékvezető ki is állította a hazaiaktól Dominik Kruzliakot, majd az elvégzett szabadrúgás után az üresen hagyott Joonas Tamm megszerezte a románoknak a vezetést.
Több gól már nem született, a FCSB taktikusan megőrizte az eredményt, így előnyből várhatja a jövő heti visszavágót.

EURÓPA KONFERENCIA LIGA, SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ

1. mérkőzés
Dunaszerdahelyi AC 1904 – FCSB 0–1 (0–0)
Gólszerző: Tamm 69.
Kiállítva: Kruzliak 67. (DAC)

P. A.

Cookie