×
2022. 01 22.
Szombat
Vince, Artúr
-6 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

Gyilkosság és nemi erőszak — ilyen eset még nem volt

2021.07.02 - 13:33
Megosztás:
Gyilkosság és nemi erőszak — ilyen eset még nem volt
Fotó: stiripesurse.directorylib.com
Egy álarcos férfi saját otthonukban ölte meg a 41 éves apát és megerőszakolta lányát.

Nagy erőkkel keresik a nyomozóhatóságok azt a férfit, aki csütörtökről péntekre virradó éjszaka a Konstanca megyei Corbu településen arcát teljesen elfedő álarcban behatolt egy családi házba, leszúrta a 41 éves családfőt, feleségét és a kisebb gyermekeket egy szobába zárta, a legidősebb gyermeket, egy 20 éves lányt megerőszakolta.

A bűntények kapcsán Lucian Bode belügyminiszter pénteken úgy nyilatkozott, hogy a nyomozók „néhány óra múlva elfogják a tettest”. A belügyminiszter közölte, a nyomozó hatóságok kihallgattak két tanút, akik a házban voltak a gyilkosság elkövetésekor.

Az még nem derült ki, hogy mi volt a gyilkosság és a nemi erőszak indítéka, vagy hogy a két bűncselekménynek előre eltervezettem volt-e köze egymáshoz, az azonban tény, hogy a romániai súlyos bűncselekmények történetében hasonló eset még nem fordult elő. SZFÚ

 

 

 

Három gyilkosság és 30 halálos baleset 2021-ben
Szatmár még mindig biztonságos — tavaly kevesebb gyilkosság, rablás és lopás történt, mint egy évvel korábban, viszont nőtt a halálos közlekedési balesetek száma, míg a statisztikát változatlanul az ittas vezetés, a gyorshajtás és a szabálytalan előzés vezeti.
Majdnem megölte a munkatársát
Az orvosoknak komoly erőfeszítések árán sikerült megmenteniük annak a 46 éves férfinak az életét, akit munkatársa többször is megszúrt-összekaszabolt a nyakán.
Az áldozatok zöme hallgat
Tavaly 212 nőt öltek meg szeretteik, 21-en pedig az elszenvedett bántalmazásba haltak bele — de az áldozatok zöme még mindig hallgat, s a többségük nem is tudja, hogyan védekezhet.
Cookie