×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
23 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmárnémeti

Gyere haza szavazni Kolozsvárról, Debrecenből, Budapestről!

2024.06.07 - 12:11
Megosztás:
Gyere haza szavazni Kolozsvárról, Debrecenből, Budapestről!
Segít hazajutni Kolozsvárról, Debrecenből és Budapestről a szatmári tanulóknak és egyetemistáknak a MIK és az Edmea Trans, hogy jelen lehessenek a vasárnapi európai parlamenti és helyhatósági szavazáson. Az ingyenes utazásra várják a jelentkezőket!

"Kedves egyetemista barátunk! Fontos, hogy hazaérj a június 9.-i választásokra Szatmárnémetibe. Hogy ebben segítsünk Neked, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés az Edmeea Trans-szal közösen ingyenes utazást biztosít Kolozsvárról, Debrecenből és Budapestről Szatmárra pénteken és szombaton, majd vasárnap vissza Szatmárról Kolozsvárra, Debrecenbe és Budapestre. Élj a lehetőséggel, töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot, legkésőbb az utazás előtt 1 nappal. Számítunk rád, élj szavazati jogoddal." – áll a MIK felhívásában.

Azok a fiatal szatmári tanulók, egyetemistá tehát, akik hazajönnének szavazni és ehhez a MIK és az Edmeea Trans segítségét vennék igénybe, töltsék ki a következő linken lévő űrlapot: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKYL46kDpd45ZbSxs8l4APXDF2IWgFte80178HGyp6aHXLlA/viewform

edmea.jpg

Hírszerkesztő

Máriás Patrik lett a lázári MIK elnöke
Egy héttel a lázári Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) megalakulása után vezetőséget és elnökséget választott magának szombaton a községi fiatalság.
Megalakult a lázári ifi-szervezet
Bejelentkezett a lázári közéletbe a községbeli ifjúság. Kifejezett vágyuk, hogy szervezetten tegyenek a közösségért szombaton konkretizálódott: megalakult a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés lázári szervezete.
Már lehet jelentkezni az idei Partiumi Focikupára!
November 25-26-án ismét a Partiumi Focikupa zaja lepi el Pusztadaróc sporttermét, hiszen idén már 22. alkalommal szervezik meg a sporteseményt.