×
2021. 11 27.
Szombat
Virgil
5 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt kivizsgálás indult a konstancai kórháztűz ügyében

2021.10.01 - 11:59
Megosztás:
Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt kivizsgálás indult a konstancai kórháztűz ügyében
Fotó: g4media.ro
Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt kivizsgálás indult a konstancai kórháztűz ügyében - értesült az AGERPRES hírügynökség ügyészségi forrásokból. Egy csapat már a helyszínen vizsgálódik, a nyomozást a konstancai törvényszéki ügyészség irányítja.

Tűz ütött ki péntek reggel a konstancai járványkórház intenzív osztályán. A legfrissebb információk szerint kilenc személy vesztette életét a tűzesetben.

Az egészségügyi minisztérium korábbi tájékoztatása értelmében öszesen 113 beutalt volt a konstancai járványkórházban, közülük tízet az intenzív terápiás osztályon kezeltek. Valamennyi pácienst átszállítják más kórházakba.

AGERPRES

Robbanások történtek egy szerbiai rakétagyárban, többen megsérültek, ketten meghaltak
Robbanások történtek egy légvédelmi rakétákat készítő gyárban Belgrád mellett kedden, ketten életüket vesztették, 16-an megsérültek - közölte a szerb belügyminisztérium.
Tűz ütött ki egy Temes megyei pszichiátriai kórházban, személyi sérülés nem történt
Tűz ütött ki kedd reggel a Temes megyei gátaljai (Gătaia) pszichiátriai kórházban. A betegeket evakuálták, személyi sérülés nem történt.
Kigyulladt egy autó a Petei vámban
Számtalan rendhagyó helyzettel szembesültek már munkájuk során a Csengersima – Pete határátkelőnél dolgozó határrendészek és rendőrök, ám arra igencsak ritkán volt példa, hogy égő autót kellejen oltaniuk — vasárnap délután egy, a határátkelő bejáratánál lévő autóbuszöbölben álló személygépkocsi motorterében keletkezett tűz, amelynek nyomán vastag füstréteg lepte el a környéket.
Cookie