×
2021. 05 16.
Vasárnap
Mózes, Botond
11 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.07 RON
100HUF = 1.38 RON
Nagykároly

Gázpalackokat szállító kamion elé vágott ki a szekér

2021.04.24 - 14:50
Megosztás:
Gázpalackokat szállító kamion elé vágott ki a szekér
Szerencsére nem komolyabb tragédiát a gázpalackokat szállító kamion elé kivágó szekér.

Csak kisebb riadalmat okozott az a szekeres tegnap kora délután Nagykároly közelében, aki egy akadályt kikerülendő hirtelen egy tele gázpalackokat szállító kamion elé vágott — az ütközést elkerülendő a kamionos is félrekapta a kormányt, ennek okán fél kerékkel az út menti árokba csúszott, de a rakomány nem borult fel.

Sz. K. M.

Elevenen égett szénné a sofőr
Szörnyű baleset történt csütörtökön késő este, 22 óra 30 perc körül Kisgércén: egy 38 éves helybéli férfi eddig még ismeretlen okok miatt elveszítette uralmát autója és a menetirány fölött és nekicsapódott magasfeszültségű villanyoszlopnak.
Több gyerek életét vesztette egy oroszországi buszbalesetben
Öt kiskorú gyerek életét vesztette pénteken egy súlyos buszbalesetben az oroszországi Sztavropoli területen, kilenc súlyosan vagy közepesen sérült személyt, köztük több kiskorút kórházba szállítottak - közölte Vlagyimir Vlagyimirov helyi kormányzó.
Halálos kerékpáros gázolás Avasfelsőfaluban
Pénteken 23 óra tájban történt közlekedési baleset Avasfelsőfalu területén, egy BMW típusú személyautó gázolt el egy kerékpárost — tájékoztatta szerkesztőségünket a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.
Cookie