×
2023. 12 11.
Hétfő
Árpád
3 °C
kevés felhő
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.61 RON
100HUF = 1.30 RON
Vidék

Gazdabált szervez a Partiumi Falugazdász Hálózat

2023.11.14 - 15:41
Megosztás:
Gazdabált szervez a Partiumi Falugazdász Hálózat
Megtartották havi munkaülésüket a Partiumi Falugazdász Hálózat munkatársai. A megbeszélésen részt vettek mind a négy térség (Szatmár, Bihar, Szilágy és Máramaros megye) falugazdászai.

Az év utolsó két hónapja is mozgalmas lesz a falugazdászok számára, hiszen számos esemény lesz a novemberi-decemberi hónapokban is a Falugazdász Hálózatnál. A november eleji tanácskozáson a következő rendezvények szervezési kérdéseiről, logisztikai feladatairól és az akciók kapcsán elvégezendő teendőkről egyeztettek a munkatársak.

November 24-i dátummal érkezik a Partiumi Falugazdász Hálózat legközelebbi rendezvénye, ugyanis Partiumi Gazdabált szerveznek Koltón. A zenés mulatságnak a koltói Petőfi Sándor Művelődési Ház ad otthont, a kiváló hangulatért pedig az Amulett együttes felel. A tánc és jókedv mellett hagyományos ételek és italok emelik az est fényét a három fogásos ünnepi vacsorán.

A rendezvény részvételi díja 140 lej személyenként. A jegyek értékesítése november 10-én kezdődött, ennek kapcsán a Partiumi Falugazdász Hálózat munkatársait érdemes keresni minden hétköznap 9 és 16 óra között: Pap Mátét, a 0784 465 887-es és Tar Bálintot, a 0746 933 256-os telefonszámokon.

A megbeszélésen kitértek továbbá a Szegények Világnapja alkalmából történő zöldség-gyümülcs gyűjtési akcióra, a Magyarok Kenyere program keretében begyűlt búza és lisztadományok összesítésére, valamint a decemberben esedékes Falugazdász Gálára is.

Hírszerkesztő

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 

Idén is várják a búzaadományokat
A falugazdászok idén is csatlakoznak a Magyarok Kenyere — 15 millió búzaszem programhoz, amely a magyar gazdatársadalom önzetlen, segítő szándékú összefogásának egyik legszebb példája.