×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
11 °C
erős felhőzet
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Sport

Futball: az aranybányászokkal játszanak szombaton az Olümposz hegyről valók

2023.09.08 - 12:31
Megosztás:
Futball: az aranybányászokkal játszanak szombaton az Olümposz hegyről valók
A visszavágás vágyával várják hazai pályán a szatmárnémetiek a nagybányaiakat szeptember tizedikén az Arenei utcai pályájukon.

Szombaton 17 órától az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban fogadja a Nagybányai Minaur csapatát a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata, amely a Liga 3 10-es csoportjában a 3. forduló mérkőzését játssza majd idehaza.
Ebben az idényben már játszott egymás ellen tétmérkőzést a két csapat: a román kupaselejtező második fordulójában a nagybányaiak sajnos 3–2-re nyertek Szatmárnémetiben.

Nyert és vesztett meccsek

A bajnokságban viszont a szatmárnémeti csapatnak jöttek ki eddig a lépések, megnyerve mindkét másik mérkőzését: idehaza 2–1-re verte a Biharszentandrási Crișul csapatát, majd 1–0-ra győzött Kolozsváron a Sănătatea ellen.
Ezzel szemben a máramarosi aranybányákról elnevezett Minaur-nak nem úgy indult az idény, ahogy szerették volna. Bár az első két forduló mérkőzését hazai pályán játszhatták, az elsőt elvesztették 1–0-ra a máramarosszigetiekkel szemben, majd simán nyertek 3–0-ra az Olimpia MCMXXI ellen.
Ezeknek az eredményeknek köszönhetően a Szatmárnémeti Olimpia VSK a csoport táblázatának a 2. helyét foglalja el, míg a Minaur az 5. a tabellán.

A pozíciót megőrizni

A Cosmin Iuhas, Florin Fabian edzőpáros legénysége most fel van készülve, hogy zsinórban a harmadik bajnokit is hibátlanul húzza be, ezáltal megőrizve pozícióját is a tabella élén.

LIGA 3, 10-ES CSOPORT, 3. FORDULÓ
Szombat, 17.00
Szatmárnémeti Olimpia VSK – Nagybányai CS Minaur 
Stadion: Olimpia – Daniel Prodan.
Belépőjegy: 8 lej.

Szatmárnémeti Olimpia VSK