×
2024. 06 25.
Kedd
Vilmos
16 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.65 RON
100HUF = 1.25 RON
Sport

Futball: a hosszabbításban nyert az Olimpia Kolozsváron

2023.09.04 - 09:45
Megosztás:
Futball: a hosszabbításban nyert az Olimpia Kolozsváron
(Fotók: SzOVSK)
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata a második győzelmét aratta a Liga 3 új idényében, miután 1 – 0-ra győzött Kolozsváron a CS Sănătatea Servicii Publice együttese ellen.

Kolozsváron, a romániai, Liga 3 országos futballbajnokság 10-es csoportjának 2. fordulójában megrendezett találkozó kiegyenlített játékot hozott, a házigazdák ugyanis alaposan felkészültek erre a mérkőzésre.
A helyzetekből sajnos kevés volt, Viorel Chinde, Zsiga Ervin és Alexandru Mărieș volt veszélyesebb az ellenfél kapujára. Túloldalt viszont Denis Moldovan a 80. percben nagyot védett az egyik kolozsvári támadásnál, így változatlan maradt az eredmény. A ráadás második percében végül Süveg Nándor jobb oldali beadására a hosszún érkezett Chinde, akinek a mellre levett labdája egyenesen Bogdan Checicheș kapujának a hálójába repült (0–1).
Nem volt egy jó játék a csapatunk részéről, de három pontot írnak jóvá a fiúknak, és ezzel továbbra is a csoport legjobbjai között van az Olimpia VSK.

hirek/2023/szeptember/futball-a-hosszabbitasban-nyert-az-olimpia-kolozsvaron-1.jpg
Cosmin Iuhas edző nyilatkozata:
„Nagyon nehéz meccs volt egy olyan csapat ellen, amely már rutinnal rendelkezik a Liga 3-ban. Én úgy vélem, hogy megérdemeltük a győzelmet, habár kicsit későn sikerült betalálni. Fontos, hogy emelt fővel, győzelemmel jöttünk le a pályáról egy olyan meccs végén, amelyiken legalább egy góllal lőttünk többet ellenfelünknél. Örülök, hogy ma még gólt sem kaptunk. Még nem állt össze a játékunk, de hiszem az, hogy ez a mérkőzés még több bizalmat ad nekünk a következő találkozókra. Örülök annak, hogy a srácok hittek a győzelemben az utolsó percig. Jövő héten következik egy új mérkőzés, amelyre ugyanolyan komolysággal kell készüljünk, mint az eddigi összes meccsre.”

LIGA 3, 10-ES CSOPORT, 2. FORDULÓ
CS Sănătatea Servicii Publice – Szatmárnémeti Olimpia VSK 0–1 (0–0)
Gólszerző: Viorel Chinde 90+2.
Olimpia VSK: Denis Moldovan – Paul Copaci, Mihai Lazăr, Raul Apai, Raul Vidrășan (63., Pop Nándor), Adrian Micaș, Adam Abdul-Wahab, Alexandru Mărieș (79., Adrian Șter), Zsiga Ervin, Viorel Chinde, Emanuel Morar (63., Süveg Nándor).
Edző: Cosmin Iuhas. Technikai igazgató: Florin Fabian

Közlemény