×
2022. 06 25.
Szombat
Vilmos
28 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.23 RON
Nagykároly

Forgalomkorlátozás lesz a hétvégi nagykárolyi meccs miatt

2022.06.23 - 10:34
Megosztás:
Forgalomkorlátozás lesz a hétvégi nagykárolyi meccs miatt
A Stadion utcába szinte csak az ott lakók hajthatnak majd be autóval Fotó: Végh Balázs
Intézkedések a szombaton megrendezésre kerülő, a Nagykárolyi Victoria és a Kolozsvári Supporter 2.0 közötti osztályzós meccs zökkenőmentes lebonyolítása érdekében: a június 25-én, szombaton 17.30 órától kezdődő, Nagykárolyi Victoria és Kolozsvári Supporter 2.0 csapatok közötti, Liga 3-ba kerülésről döntő mérkőzés okán a Stadion utcába nem lehet majd autóval behajtani.

Kivételt képeznek az intézkedés alól azok a gépjármű-tulajdonosok, akik ebben az utcában rendelkeznek bejelentett lakcímmel, a mérkőzés zavartalan lebonyolítását felügyelő személyek, a szervezők, a bírók, a mérkőzés megfigyelői, hivatalos személyek, a Szatmár és Kolozs megyei labdarúgó-egyesületek képviselői, valamint a vendégcsapat autóbusza, illetve a vendégcsapat meghívottait szállító járművek. Biztosítva lesz ugyanakkor a mentőautó haladási útvonala is sürgősségi helyzet esetére.
A szurkolói részleg biztonságát a helyi rendfenntartó szervek felügyelik majd. A meccsre igyekvő szurkolóktól azt kérik a szervezők, hogy a Román Katona Emlékműve előtti térre meghirdetett gyülekezőt követően, 16.40 órától közösen vonuljanak át a stadionhoz. Ily módon a házigazda csapat szurkolói civilizált körülmények között juthatnak be a stadion területére, miután a rendfenntartók ellenőrizték őket, hogy nem visznek-e be magukkal a létesítménybe veszélyes eszközöket. A szervezők körülbelül 1500 szurkolót várnak a Nagykárolyi Victoria és a Kolozsvári Supporter 2.0 meccsére. SZFÚ

 

Családias légkörben a magyar kultúráért
Már több mint harminc esztendeje aktív a nagykárolyi Rekettye Néptánccsoport, amely köré idővel kulturális egyesület szerveződött, és rengeteg, a néphagyomány iránt érdeklődő aktivista csatlakozott. Az év minden szakára kínálnak kulturális szórakozási lehetőséget.
Influencerekkel népszerűsítik Nagykárolyt
Sikeres volt az első INFO-Trip Nagykárolyban, amely felejthetetlen emlékek és élmények sorát hagyta hátra a vendégek számára, ugyanakkor a közösségi oldalakon megjelenő bejegyzéseik sokasága jelentősen megnövelte Nagykároly turisztikai ismertségét.
Lóerők és energiabomba Nagykároly központjában
Több környékbeli országból érkeztek versenyzők az idén Nagykárolyban megrendezett tereprali-bajnokságra.
Cookie