×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Nagykároly

Folytatódik a verseny

2021.10.11 - 18:00
Megosztás:
Folytatódik a verseny
A nagykárolyi Gróf Károlyi Kulturális és Idegenforgalom-népszerűsítő Központ által meghirdetett online verseny, a Nagykároly Tour HI-Story leadási határidejét meghosszabbították 2022. január végéig, mivel az eredeti, szeptember 30-ai határidőig kevés pályamű érkezett be.

A szervezők azzal a céllal indították a versenyt, hogy felhívják a figyelmet Nagykároly és környéke turisztikai érdekességeire, amihez a jelentkezők a smart technológiát hívhatják segítségül. Az érdeklődők egy maximum nyolc másodperces videófelvétellel, filmmel vagy történettel nevezhetnek be. A felvételeket telefonnal kell elkészíteni különböző turisztikai érdekességekről. Az alkotásokat a promovare.carei@gmail.com e-mail-címre várják a szervezők. Egy versenyző korlátlan számú felvétellel vehet részt a versenyen, feltüntetve a teljes nevét, lakhelyét és a felvétel címét.
A beérkezett anyagok a Castelul Karolyi Carei Facebook-csoportban, a visitcarei Instagram-felületén és a visitcarei.ro oldalon tekinthetők meg. A versenyen való részvétellel a versenyzők hozzájárulnak a felvételek, a nevük, lakhelyük nyilvánossá tételéhez. Kiskorúak esetében a szülők, gyámok egyeznek bele a beküldött felvételek, illetve a személyes adatok közzétételébe. A versenyzők beleegyeznek a beküldött anyagok felhasználásába a város turisztikai népszerűsítését célzó kampányokhoz. A nyertest egy turisztikai szakemberekből álló zsűribizottság fogja kiválasztani. A legeredetibb, legvonzóbb és legmeggyőzőbb felvétel készítője 100 eurós nyereményben részesül. SZFÚ

Cookie