×
2021. 05 16.
Vasárnap
Mózes, Botond
11 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.07 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Fociakadémiát indít a szurkolók Olimpiája

2021.04.29 - 11:22
Megosztás:
Fociakadémiát indít a szurkolók Olimpiája
Újabb gyerekcsoportok létesítését tervezi a Voluntari Olimpiști Egyesület szurkolói csoport, és életre hívná az Olimpia MCMXXI Gyerek és junior korosztályos Labdarúgó Akadémiát.

Erről Cosmin Miclăuș klubelnök számolt be egy közleményben, amelyben emlékeztett arra, hogy Liga 4 Elite megyei bajnokságban szereplő felnőtt egyesület mellett már létezik egy U18-as korosztályos csapat, és a következő idényben szeretnének más korcsoportba is nevezni gyerekcsapataikat. 
„Hiszünk abban, hogy a szülőknek különleges pillanat látni, amint a gyermeke az Olimpia mezét ölti magára. Ezért szeretnénk megalapítani a fociakadémiát, hogy itthon tartsuk tehetséges fiataljainkat, akik az Olimpia egykori játékosai fognak edzeni” – jelentette ki Miclăuș.
A tervek szerint ugyanis olyan edzőket hoznának a klubhoz, akik egykor az Olimpia játékosai voltak, ugyanakkor szponzorokat akarnak hozni a projektre, és így finanszírozzák majd az akadémia működését. 
Az edzéseket a szatmárnémeti Someșul Sportbázisnál fogják tartani, de egyelőre nem állították össze a gyerekcsoportok felkészülési programját, erre a következő hetekben fognak sort keríteni az Olimpia MCMXXI vezetői. 

Pesek Attila

Lesz folytatása a megyei fociidénynek
A megyei fociidény áprilisban kezdődött a Liga 4 Elite extrarövid bajnoksággal, és néhány hét múlva folytatódhat a Román Kupa viadalokkal, majd a korosztályos csapatok bajnokságával.
Ezt a meccset meg kell nyerjék
3 mérkőzést kell játsszon, és legalább 2-t meg kell nyerjen a Nagykárolyi VSK Victoria csapata, hogy 14 év szünet után ismét divíziós csapata legyen a megye második legnagyobb városnak.
Megvan az első két elődöntős
A Victoria biztos csoportgyőztesként várja az elődöntőt, de biztos továbbjutó az Olimpia is. Szombaton a Pusztadaróc és Vetés van „pole pozícióba” a kiadó helyekért folytatott harcban.
Cookie