×
2022. 08 16.
Kedd
Ábrahám
20 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.82 RON
100HUF = 1.21 RON
Szatmárnémeti

Filharmónia: már meg lehet váltani a bérleteket

2021.08.31 - 13:02
Megosztás:
Filharmónia: már meg  lehet váltani a bérleteket
A szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia 2021/2022-es évadára már lehet bérletet váltani, az intézmény pénztáránál várják az előző évadok bérleteseit és mindazokat, akik új bérletet szeretnének vásárolni.

A bérletek száma korlátozott a Covid-19-pandémia elleni védekezés érdekében hozott intézkedések miatt. Az új évad bérlete minimum huszonhárom szimfonikus és kamarazene-koncertet, egy karácsonyi és egy újévi koncertet foglal magában. Egy bérlet ára 400 lej, kedvezményes ára nyugdíjasok és diákok számára pedig 200 lej. További információk a filharmónia jegypénztáránál vagy a 0786.085.416-os telefonszámon.

Nem! a lovagoknak Szatmárnémetiben
Ma kezdődik Erdődön a Mediev Art Fest középkori hangulatú fesztivál. Szatmárnémetibe is becsempészték volna az eseményt egy régi központi felvonulással, de nem kaptak rá engedélyt a városházáról.
Zsadány: Maradnak a betontömbök az átkelőnél
Végleg dugába dőlni látszik az „egy óra alatt kivitelezhető megoldás.” Jelen állás szerint soha nem lesznek elvíve a betontömbök a szatmárzsadányi vasúti átkelőtől. Nincs törvényes lehetőség.
Tüntetés volt szombaton a körgyűrűnél
A tranzit suhan a körgyűrűn, de a lokális forgalom továbbra is akadályozva van miatta: betontömbökkel zárták el pénteken a zsadányi vasútátkelőt. Kétszáz ember tüntetett szombat délután emiatt a helyszínen.
Cookie