×
2024. 06 19.
Szerda
Gyárfás
21 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.64 RON
100HUF = 1.26 RON
Szatmárnémeti

Felszerelés az onkológiának

2020.07.24 - 07:08
Megosztás:
Felszerelés az onkológiának
Korszerű, több mint 16 ezer lej értékű orvosi műszereket adományozott a Rotary Klub szatmári szervezete a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház onkológiai osztályának.

Az adománygyűjtésből, mint arról a klub beszámolt, Nagy Norbert operaénekes is kivette a részét, aki aktívan tevékenykedik a szervezetben, évről évre több jótékonysági koncertet is tart. „Köszönjük Norbert és az adományozók támogatását. Íme egy újabb bizonyíték, hogy összefogással tudunk tenni a szatmári közösségért” — hangsúlyozta a Rotary Klub.

Sugárterápiás klinika épül Szatmárnémetiben
Onkológiai központ épül Szatmárnémetiben: az Amethyst sugárterápiás klinikák hálózata Bukarest, Kolozsvár, Temesvár és Gyulafehérvár után most szatmári klinikával bővül.
Jól „bevásárolt” Olaszországban
Nem kevesebb mint 3007 elektronikai felszerelést (laptopok, mobiltelefonok, különféle kiegészítők) akart behozni az országba az a 24 éves, Suceava megyei illetőségű fiatalember, aki szombaton délután jelentkezett belépésre a petei határátkelőnél, egy utánfutós teherszállítót vezetve.
Két légzéstámogatót kapott a nagykárolyi kórház
Ezen a héten adta át a szatmári Rotary Club a Nagykárolyi Városi Kórháznak az adományokból megvásárolt két életmentő oxigénterápiás készüléket és a használatukhoz szükséges fogyóeszközöket.