×
2020. 12 05.
Szombat
Vilma
7 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.00 RON
100HUF = 1.36 RON
Belföld

Felfüggesztette PSD-tagságát Dan Tudorache

2020.11.21 - 15:18
Megosztás:
Felfüggesztette PSD-tagságát Dan Tudorache
Fotó: biziday.ro
Önként felfüggesztette tagságát a Szociáldemokrata Pártból (PSD) Dan Tudorache, a fővárosi első kerület volt polgármestere, korábbi parlamenti képviselő - ezt maga az éritnett közölte szombati Facebook-bejegyzésében.

'Ártatlan vagyok, és remélem, hogy az igazságszolgáltatás a lehető leghamarabb tisztázza ezt az ügyet. Nem akarom veszélyeztetni annak a pártnak a választási esélyeit, amelynek több mint húsz éve tagja vagyok, és amelynek szolgálatába állítottam minden politikai tevékenységemet"- írta Tudorache.

Az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) bejelentette szombaton, hogy befolyással való üzérkedésben és pénzmosásban való bűnrészesség gyanújával eljárást indított Dan Tudorache ellen.

AGERPRES

A PSD megszavazza a szenátusban a Büntetőügyesek nélküli közéletet elnevezésű polgári kezdeményezést
A Szociáldemokrata Párt (PSD) szenátorai megszavazzák a Büntetőügyesek nélküli közéletet elnevezésű polgári kezdeményezést, ahogyan azt az alakulat képviselői is tették az alsóházban - jelentette ki szerdán Robert Cazanciuc, a felsőház ügyvivő elnöke.
Ciolacu: Januárban az IMF látogatására számíthatunk, amennyiben ez az inkompetens kormány  hivatalban marad
Januárban a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttségének látogatására számíthatunk, amennyiben ez az inkompetens kormány hivatalban marad - hangoztatta hétfőn a képviselőház plénuma előtt, a kormányfő órájában, Marcel Ciolacu, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke.
A költségvetés-tervezetről szándékozik meghallgatni Ludovic Orbant a PSD a parlament előtt
Hétfői ülésén dönt a képviselőház házbizottsága a Szociáldemokrata Párt (PSD) arra vonatkozó kéréséről, hogy november 9-én hívják a parlament elé Ludovic Orbant. A miniszterelnököt a jövő évi költségvetés tervezetéről akarja meghallgatni a PSD.
Cookie