×
2022. 01 22.
Szombat
Vince, Artúr
-5 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.36 RON
100HUF = 1.38 RON
Nagykároly

Emlékmenet: jubileumi kiadás

2022.01.12 - 10:33
Megosztás:
Emlékmenet: jubileumi kiadás
Január 15-én immár tizedik alkalommal kerül megtartásra az az emléktúra, amellyel a Don-kanyarban elesett magyar honvédekre emlékeznek.

A járványügyi szabályozásokat figyelembe véve a részvétel regisztrációhoz kötött. A szervezők minden résztvevőt arra kérnek, hogy tartsák be az érvényben lévő egészségügyi szabályokat. Az emlékmenetre a bereik@yahoo.com e-mail-címen lehet jelentkezni.
Az emlékmenet résztvevőit szombat reggel a Nord Construct Kft. Fényi úti székhelye előtt várják, 7.30 órakor. Indulás 7.45 órakor Mezőfény irányába. Az útvonal a következő: Mezőfény–Csanálos–Kálmánd–Kaplony. „Emlékezzünk méltó módon” — kérik a szervezők.

Doni emléktúra — a szervezők köszönete
Népes csoport tette meg az idei doni emléktúra útvonalát.
Segítenek az adóigazolás átvételében is
Nagykárolyban a parkolóhelyek igénylésekor benyújtott kérelmekhez csatolni kell az adóigazolást is, melynek beszerzésében ettől a héttől kezdődően segítséget nyújtanak a Helyi Közterület-fenntartó Igazgatóság keretében működő parkolási részleg munkatársai is.
Fontos projektek a környezettudatosság jegyében
A környezettudatosság jegyében több fontos projekt is kivitelezés alatt áll Nagykárolyban. Az egyik legfontosabb az a Mobilitás gyűjtőnéven elhíresült pályázat, mely révén létrejön a városi személyszállítással foglalkozó vállalat. A projekt eredményeképpen elektromos buszokat helyeznek forgalomba, hogy ezáltal is csökkentsék a károsanyag-kibocsátást.
Cookie