×
2022. 06 25.
Szombat
Vilmos
25 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.23 RON
Nagykároly

Emlékmenet: jubileumi kiadás

2022.01.12 - 10:33
Megosztás:
Emlékmenet: jubileumi kiadás
Január 15-én immár tizedik alkalommal kerül megtartásra az az emléktúra, amellyel a Don-kanyarban elesett magyar honvédekre emlékeznek.

A járványügyi szabályozásokat figyelembe véve a részvétel regisztrációhoz kötött. A szervezők minden résztvevőt arra kérnek, hogy tartsák be az érvényben lévő egészségügyi szabályokat. Az emlékmenetre a bereik@yahoo.com e-mail-címen lehet jelentkezni.
Az emlékmenet résztvevőit szombat reggel a Nord Construct Kft. Fényi úti székhelye előtt várják, 7.30 órakor. Indulás 7.45 órakor Mezőfény irányába. Az útvonal a következő: Mezőfény–Csanálos–Kálmánd–Kaplony. „Emlékezzünk méltó módon” — kérik a szervezők.

Családias légkörben a magyar kultúráért
Már több mint harminc esztendeje aktív a nagykárolyi Rekettye Néptánccsoport, amely köré idővel kulturális egyesület szerveződött, és rengeteg, a néphagyomány iránt érdeklődő aktivista csatlakozott. Az év minden szakára kínálnak kulturális szórakozási lehetőséget.
Influencerekkel népszerűsítik Nagykárolyt
Sikeres volt az első INFO-Trip Nagykárolyban, amely felejthetetlen emlékek és élmények sorát hagyta hátra a vendégek számára, ugyanakkor a közösségi oldalakon megjelenő bejegyzéseik sokasága jelentősen megnövelte Nagykároly turisztikai ismertségét.
Forgalomkorlátozás lesz a hétvégi nagykárolyi meccs miatt
Intézkedések a szombaton megrendezésre kerülő, a Nagykárolyi Victoria és a Kolozsvári Supporter 2.0 közötti osztályzós meccs zökkenőmentes lebonyolítása érdekében: a június 25-én, szombaton 17.30 órától kezdődő, Nagykárolyi Victoria és Kolozsvári Supporter 2.0 csapatok közötti, Liga 3-ba kerülésről döntő mérkőzés okán a Stadion utcába nem lehet majd autóval behajtani.
Cookie