×
2021. 10 19.
Kedd
Nándor
4 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Vidék

Eltévedt motorosok

2021.10.10 - 19:05
Megosztás:
Eltévedt motorosok
Október 9-én 18.22 órakor kérte a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége a nagytarnai határrendészek segítségét, mivel két gyakorló edzésen levő motoros eltévedt az erdőben a zöldhatár közelében, Turc környékén.

 A bejelentést követően életmentő akciót szerveztek, melynek keretében a határrendészek a Szatmár Megyei Salvamont Hegyimentő Közszolgálat munkatársaival közösen találtak rá 21 óra után a két motorosra a zöldhatártól kb. 50 méterre, még Románia területén. A két férfi jó egészségi állapotban volt, nem volt szükség orvosi ellátásra.

Otthon van az a turista, akit szombat estétől keresnek a Prahova megyei hegyimentők
Otthon van az a 36 éves túrázó, akit szombat estétől keresnek a hegyimentők, miután az egységes segélyhívószámon bejelentette, hogy eltévedt a Bucsecs-hegységben.
Motoros Télapó érkezett sok jóval
Két szatmárnémeti nevelőotthon lakóinak kéréseit teljesítették a Daimler MC motorosklub tagjai: nem csak az ajándékokkal felpakolva, hanem a Télapó kíséretében érkeztek — a piros oldalkocsiból integető Nagyszakállú láttán minden gyermek üdvrivalgásban tört ki.
Tömött puttonnyal érkezik a motoros Télapó
Hosszú évek, évtizedek óta hagyománya van már annak, hogy decemberben „megszelídülnek” a motorosok, és a szeretet ünnepének környékén Télapóvá változnak át, mosolyt varázsolva a nehéz körülmények között vagy nevelőotthonokban élő gyermekek arcára.
Cookie