×
2023. 10 02.
Hétfő
Petra
12 °C
borús égbolt
1EUR = 4.97 RON
1USD = 4.69 RON
100HUF = 1.27 RON
Sport

Első tétmérkőzését játssza vasárnap az Olimpia VSK női labdarúgócsapata

2023.09.08 - 16:33
Megosztás:
Első tétmérkőzését játssza vasárnap az Olimpia VSK női labdarúgócsapata
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub női labdarúgócsapata szeptember tizedikén fogja játszani történelme első tétmérkőzését. A Román Kupa-selejtező 1. fordulójának találkozóján lép majd a pályára.

A Ioan „Lulu” Dragomir, Szűcs Ivett edzőpáros által felkészített csapat vasárnap 16:30 órától a 24 Ianuarie utcai Dinamo – LPS Sportbázis műfüves pályáján fogadja majd a Kolozsvári FC CFR 1907 Cluj SA együttest.

A következő

A tavasz elején alakult szatmári női csapat szeptember 16-án debütál majd a Liga3 1-es számú csoportjában, amikor Szászfenesen a helyi fociakadémia csapatával, az ACS Academia de Fotbal Floreşti ellen fog játszani.

Az U17-es gárdák

A Szatmárnémeti Olimpia VSK és a Kolozsvári FC CFR 1907 SA egyébként csapattárs lesz a harmadik vonalban, az egymás elleni bajnoki meccset október 1-én játsszák majd, ugyancsak Szatmárnémetiben.
Az Olimpia VSK egyébként ettől az idénytől az U17-es korosztályos junior női bajnokságban is jelen van egy csapattal, és a 2-es számú szériában szerepel a Nagykárolyi Asociaţia Club Sportiv Daliana, az ACS Vasas Femina FC, az AFK Csíkszereda és a Kolozsvári AFC Universitatea Olimpia együttesekkel.

NŐI LABDARÚGÁS, ROMÁN KUPA-SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ
Szeptember 12., vasárnap:

16.30: Szatmárnémeti Olimpia VSK – Kolozsvári FC CFR 1907 SA
Stadion: Dinamo - LPS Sportbázis

Közlemény

 

Labdarúgás: pontosítás a női csapat ellen hozott egyesületi ítélet ügyében
Nem úgy kezdődött a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub női labdarúgócsapatának a 2023/2024-es idénye, ahogy azt szerette volna. Hivatali kekeckedés miatt elveszített meccs után, vasárnap 11-től hazai pályán fogadják a lányok a kolozsváriakat.
Rangadó a második helyért a Félixfürdői Lotus ellen
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata ezen a hétvégén is hazai pályán játszik, ezúttal a Félixfürdői Lotus együttest látja vendégül az Arenei utcai Olimpia - Daniel Prodan Stadionban.
Futball: Olimpia MCMXXI az Olimpia VSK ellen
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub labdarúgócsapata szombaton „idegenben” játszik a szatmárnémeti Someșul Stadionban, ahol a Liga 3-ban újonc Szatmárnémeti SC Olimpia MCMXXI együttes lesz a vendéglátó ellenfél.