×
2024. 06 25.
Kedd
Vilmos
18 °C
tiszta égbolt
1EUR = 4.98 RON
1USD = 4.65 RON
100HUF = 1.25 RON
Sport

Első tétmérkőzését játssza vasárnap az Olimpia VSK női labdarúgócsapata

2023.09.08 - 16:33
Megosztás:
Első tétmérkőzését játssza vasárnap az Olimpia VSK női labdarúgócsapata
A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub női labdarúgócsapata szeptember tizedikén fogja játszani történelme első tétmérkőzését. A Román Kupa-selejtező 1. fordulójának találkozóján lép majd a pályára.

A Ioan „Lulu” Dragomir, Szűcs Ivett edzőpáros által felkészített csapat vasárnap 16:30 órától a 24 Ianuarie utcai Dinamo – LPS Sportbázis műfüves pályáján fogadja majd a Kolozsvári FC CFR 1907 Cluj SA együttest.

A következő

A tavasz elején alakult szatmári női csapat szeptember 16-án debütál majd a Liga3 1-es számú csoportjában, amikor Szászfenesen a helyi fociakadémia csapatával, az ACS Academia de Fotbal Floreşti ellen fog játszani.

Az U17-es gárdák

A Szatmárnémeti Olimpia VSK és a Kolozsvári FC CFR 1907 SA egyébként csapattárs lesz a harmadik vonalban, az egymás elleni bajnoki meccset október 1-én játsszák majd, ugyancsak Szatmárnémetiben.
Az Olimpia VSK egyébként ettől az idénytől az U17-es korosztályos junior női bajnokságban is jelen van egy csapattal, és a 2-es számú szériában szerepel a Nagykárolyi Asociaţia Club Sportiv Daliana, az ACS Vasas Femina FC, az AFK Csíkszereda és a Kolozsvári AFC Universitatea Olimpia együttesekkel.

NŐI LABDARÚGÁS, ROMÁN KUPA-SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ
Szeptember 12., vasárnap:

16.30: Szatmárnémeti Olimpia VSK – Kolozsvári FC CFR 1907 SA
Stadion: Dinamo - LPS Sportbázis

Közlemény

 

Sakk: Seletye-bronz a kolozsvári próbán
Kiváló eredményt jegyzett Seletye Dominik a kolozsvári Sports Festivalon. Margareta Sarivan edző tanítványa a 49 nevezést regisztráló ÉLŐ 1700-1800 csoportban remekelt.
Iskolásokkal fociztak az Oli játékosai
A Doamna Stanca Főgimnáziumba látogattak el a szatmárnémeti Olimpia VSK „nagycsapatának” focistái, egy meccset is lejátszott a diákokkal közösen a három profi labdarúgó.
Karate: három bajnoki címmel jöttek haza Brassóból
Az Olimpia VSK három sportolója, Vancsa Daiana, Florin Curileac és Igor Bălăcescu is aranyat szerzett a WUKF Karate-szövetség által rendezett brassói bajnokságon.