×
2022. 10 07.
Péntek
Amália
10 °C
Borult idő
1EUR = 4.94 RON
1USD = 4.99 RON
100HUF = 1.17 RON
Szatmárnémeti

Előfizetőink figyelmébe!

2022.09.18 - 16:00
Megosztás:
Előfizetőink figyelmébe!

Ismételten felhívjuk kedves előfizetőink figyelmét, hogy csak azoknak áll módunkban visszatéríteni az újságelőfizetés összegét, akik cégünknél vagy lapkihordóinknál rendelték meg azt — magyarán: ha a nyugtán a Friss Press Kft. pecsétje szerepel. Akiknek a lapkihordók még nem juttatták vissza a szeptemberi (esetenként októberi, novemberi, decemberi) előfizetési díjat, keressék fel szerkesztőségünket a szeptemberi hónapban Szatmárnémetiben, a Corneliu Coposu sétány 2/37. szám alatt (bejárat a Várdomb/Decebal utcáról, a DM-üzlet hátsó bejárata mellett, második emelet) munkanapokon 10–12 óra között, hogy a nyugta felmutatása ellenében visszatéríthessük azt.
Amennyiben az előfizetés a postán keresztül vagy a Solpress Kft. (Szatmárnémeti, Mircea cel Bătrân/Kossuth Lajos utca 15. szám) kihordóinál történt, kérjük azoknál igényeljék vissza az előfizetés összegét.

Nagykároly és környéke

Nagykárolyban és a környező településeken nem a Szatmári Friss Újságot működtető Friss Press Kft. gyűjtötte össze az előfizetési díjakat, hanem alvállalkozóként a BLG Kft. Ennek okán a Friss Friss Press Kft–nek nincs sem jogi alapja, sem lehetősége, hogy a BLG cég által begyűjtött összegeket visszaszolgáltassa.
Kérjük az érintetteket, vegyék fel a kapcsolatot a BLG Kft-vel, illetőleg Benze Carmennel a 0720 400 462-es telefonszámon, hiszen kérdéseikre ő tud bármiféle válasszal szolgálni.
Megértésüket köszönjük.

Cookie