×
2021. 10 16.
Szombat
Gál
2 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.26 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Elődöntőt játszanak a Victoria hölgyei

2021.04.16 - 09:13
Megosztás:
Elődöntőt játszanak a Victoria hölgyei
Ezen a hétvégén rendezik a női asztalitenisz B-divíziós bajnokságában a rájátszás elődöntőjét, ahol a csoportelső Nagykárolyi VSK Victoria csapata esélyesként áll majd asztalhoz az ACS Újszentes-Temesvár együttesével szemben.

Az elődöntőben oda-visszavágót rendeznek, a továbbjutó pedig az élvonalbeli osztályzós helyért küzd majd a fináléban. 
Mint ismeretes, Mircea Podoba edző tanítványai, Dari Helga, Fejős Anna, Turner Andreea, Ferenczy Zita, Alexandra Comiati és Ayana Rad egyetlen vereséggel zárták a csoportkört, ezek ellenére csoportja élén zárt, a hétvégi, Temes megyei ellenfele pedig a széria 4. helyéről jutott tovább. 
Comiati és Rad egyébként az elmúlt napokban junior II korosztályos bajnokságon „melegített” a hétvégi felnőttversenyre. Podoba elmondta, Buzăuban Comiati, Rad, Harmathi Bíborka felállásban a lánycsapat a nyolcaddöntőig jutott, ahol azonban 3–0-ra kikaptak az Aradi VSK-tól. Ugyanitt a fiúcsapat Knecht Barnabás, Răzvan Costea, Zaha Márk felállásban feljutott a főtáblára, a nyolcaddöntőben viszont Craiova 3–1-re győzte le a nagykárolyi legénységet.
Besztercén a junior I-es korosztályos bajnokságon is részt vett a VSK Victoria, viszont itt nem sikerült továbbjutni a csoportból. 

Pesek Attila

(képünkön a VSK Victoria junior II korosztályos lány- és fiúcsapata, középen Mircea Podoba edző)

A legjobbak között versenyeztek a szoporiak
A Szopori Armand SK öt sportolója vett részt az elmúlt héten a Székelyudvarhelyen rendezett Ezüstpaletta elnevezésű országos versenyen, amelyen 10 éven aluli asztaliteniszezők mérkőztek meg.
Felnőttcsapattal szerzett aranyat Helga
A nagykárolyi Dari Helga Magyarország legjobb asztaliteniszezői mellett szerzett bajnoki címet. A frissen érettségizett sportoló most versenyen van, és izgatottan várja az egyetemi felvételi eredmények júliusi hirdetését.
A-osztályban a nagykárolyi asztaliteniszező lányok
Feljutott a női asztalitenisz A-osztályába a Nagykárolyi VSK Victoria csapata, miután az elődöntő visszavágóján 3–1-re győzte le a Temes megyei Újszentes csapatát.
Cookie